1.7.19

Ηλεκτρονικά ραντεβού στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Η διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς, ενημερώνει ότι λειτουργεί  η εφαρμογή e-ραντεβού, η δυνατότητα δηλαδή να κλείσει κάποιος ραντεβού σε γιατρούς του Νοσοκομείου ηλεκτρονικά.
Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει αρχικά για πέντε εξωτερικά ιατρεία και θα ολοκληρωθεί σταδιακά. Τα Εξωτερικά ιατρεία για τα οποία το κοινό μπορεί να κλείσει ηλεκτρονικά ραντεβού είναι: To Μικροβιολογικό, το Νευρολογικό, το Παθολογικό, το Οφθαλμολογικό και το ιατρείο Ω.Ρ.Λ. Αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή, δίνονται στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου: www.kastoriahospital.gr.
  • Στα πλαίσια της βούλησης του υπουργείου Υγείας για την βελτίωση της λειτουργίας των Αυτοτελών τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) της χώρας, προστέθηκαν στο Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς 3 ακόμη Οργανικές θέσεις. Έτσι με σύνολο 4 οργανικών θέσεων για το τμήμα  Επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου, προσλήφθηκαν δύο μόνιμοι ιατροί, με ειδικότητα Καρδιολογίας και Γενικής Ιατρικής αντίστοιχα, ενώ οι υπόλοιπες 2 οργανικές θέσεις που προκηρύχθηκαν και απέβησαν άγονες, θα επαναπροκηρυχτούν.


1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ