4.12.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS efimerida tis Kastorias
ΟΔΟΣ 5.12.2019 | 1012

40%


Στις πλάτες του συνόλου των Καστοριανών, που πλήττεται για χρόνια τώρα από μια διαρκώς επιταχυνόμενη υποβάθμιση σε κάθε επίπεδο της καθημερινότητάς του. Μια υποβάθμιση, που όσα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και φολκλόρ αν εμπνευσθούν, όσα show, αναπαραστάσεις και συναυλίες, όσες επισκέψεις κι’ αν πραγματοποιήσουν με ή χωρίς εικόνες της Παναγίας ανά χείρας, δεν θα κατορθώσουν να λύσουν, με την άγρια επιδρομή στις τσέπες των δημοτών και κατοίκων, ούτε και τα βασικά προβλήματα της πόλης της Καστοριάς.

Διαβάστε επίσης:

Λόγος & Αντίλογος
ΣΑΣΑΣ ΤΖΗΜΑΚΑ-ΝΑΤΣΙΝΑ:
«11η Νοεμβρίου»
Αλλά ο Δήμος Καστοριάς να παρέχει επίσημο βήμα και μάλιστα στην επέτειο για το Μακεδονικό Αγώνα για να παρουσιάζονται επιστημονικές απόψεις που δεν είναι κατά την γνώμη μου γενικά παραδεκτές και να εκδίδεται δελτίο τύπου με εύσημα για την «εξαιρετική ομιλία» που «καθήλωσε το κοινό» μου προκάλεσε αγανάκτηση. 

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Κι ας επιχειρούν διάφοροι κειμενογράφοι της δημοτικής αρχής να πείσουν για το αντίθετο κατηγορώντας δεξιά κι αριστερά τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για να υπερασπιστούν αύξηση 40% (!!!) στους λογαριασμούς των δημοτών.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:
Σε αναζήτηση  εθνικής στρατηγικής
Οι αντιδράσεις της Αθήνας στο Μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης προκαλούν θυμηδία. Και οι δηλώσεις της πολιτικής ελίτ που επικαλείται σαν άλλοθι αδράνειας το Διεθνές Δίκαιο καταγγέλλοντας αενάως την “τουρκική ανομία”, παράγουν μαζική κόπωση και αδιαφορία στους πολίτες.

Το Σκάκι
Σε μία Καστοριά με την μεγαλύτερη ανεργία στην Ελλάδα, σε μία πόλη πνιγμένη στην φτώχεια και στην μιζέρια της, ήρθε η «ώρα για δουλειά» και μας καλεί εμάς, που δεν φταίμε, να νοικοκυρέψουμε τον δήμο! Έτσι, γίνεται δήμαρχος και η φουκαριάρα η μάνα μου! 

ΑΛΙΚΗΣ ΚΑΖΤΑΡΙΔΟΥ:
"Της Πατρίδας..." 
Το βιβλίο με τίτλο “Της Πατρίδας…” είναι ένα μεγάλο βιβλίο 563 σελίδων με πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Κυκλοφόρησε πρόσφατα και σ’ αυτό συμπεριλαμβάνονται 80 άρθρα που δημοσιεύτηκαν στην  ΟΔΟ την εικοσαετία από τον Οκτώβριο του 1999  έως τον Ιανουάριο του 2019.

ΟΔΟΣ:
Ζορρό, υποψήφιος Καστοριάς | Χυδαιότητες
Η ΟΔΟΣ δεν τρομοκρατείται και δεν φιμώνεται. Το αναγνωστικό της κοινό έχει απαιτήσεις και συνδιαμορφώνει την ύλη της εφημερίδας. Με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση. Όχι τα λιβανίσματα ή την ύπνωση.

-Σπύρου: ...."Μείωση" από 40% σε 15%!

-"Ακυβέρνητο καράβι" ο Δήμος Καστοριάς...

-Ο φθόνος για τους άριστους

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 5.12.2019 | 1012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ