17.2.20

Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών



◾Συνελήφθη στις 14-02-2020 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 42χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά πέντε (5) αλλοδαπών.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς ,σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, πέντε αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 32 ετών Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, 7 κινητά τηλεφώνα και 10 κάρτες sim.

◾Συνελήφθη στις 13-02-2020 το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς 30χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά έξι αλλοδαπών. Ειδικότερα, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 30χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, έξι αλλοδαπούς, ηλικίας από 24 έως 40 ετών, καθώς και ένα ανήλικο. Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 8 κινητά τηλεφώνα και 9 κάρτες sim.

◾Τέλος συνελήφθη στις 12-02-2020 το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, 26χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά οκτώ αλλοδαπών. Ειδικότερα, εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 26χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα το όχημα και συνελήφθη ο οδηγός του. Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 26χρονος, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, έναντι χρηματικής αμοιβής, μετέφερε παράνομα οκτώ αλλοδαπούς, ηλικίας από 19 έως 35 ετών. Επιπλέον, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους ανωτέρω αλλοδαπούς, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους. Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 9 κινητά τηλεφώνα και 14 κάρτες sim.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ