29.3.20

39

Έξι (6) επιπλέον θάνατοι από τον κορωνοϊό σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 38 39* (29 άνδρες και 10 γυναίκες), -ανακοίνωσε πριν λίγο ο λοιμωξιολόγος κ. Σωτήρης Τσιόδρας. Καταγράφηκαν επιπλέον 95 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας το σύνολο στα 1.156. Το 5% των περιπτώσεων χρειάζεται θεραπεία σε εντατική και 69 άτομα είναι διασωληνωμένοι.
Στην Καστοριά σημειώθηκαν 44 50** κρούσματα και 5 θάνατοι (όπως ανέφερε εχθές σε κεντρικό τηλεοπτικό σταθμό ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημ. Σαββόπουλος. Επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στην Καστοριά δεν υπάρχει).

Επικαιροποίηση:

(*) Ο πρώτος θάνατος από τον κορωνοϊό στη Λέσβο έγινε γνωστός πριν λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πρόκειται για το 39ο θύμα στη χώρα μας, καθώς η άτυχη γυναίκα δεν συμπεριλαμβανόταν στους 38 νεκρούς που ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

(**) 53 κρούσματα ανακοίνωσε η ιατρός και περιφερειακή σύμβουλος κ. Δέσποινα Κοζατσάνη.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/20

    Τσιοδρας: "Σε ό,τι αφορα τα τεστ δεν προκρινουμε το συστημα της Ταϊβαν και της Ν. Κορεας, που εκαναν τεστ σε ολο τον πληθυσμό. Εφαρμοζουμε το συστημα των υπολοιπων χωρων της ΕΕ"
    Δηλαδη? Το συστημα Ιταλιας, Ισπανίας, Ηνωμενου Βασιλείου, Γαλλίας?
    Τωρα ησυχασα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/20

      Αυτό κατάλαβες;
      Αυτό βλέπεις να γίνεται;;;
      ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

      α υ τ ό χ θ ω ν

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ