30.3.20

Λόγος & Αντίλογος



Οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές της Καστοριάς

Η κυβέρνηση έλαβε οικονομικά μέτρα στήριξης πολλών κλάδων της οικονομίας. Στον τομέα της Παιδείας και ως καθηγητής της γ’ λυκείου του Γε.Λ. Μεσοποταμίας, κάνοντας εδώ και μιάμιση εβδομάδα μαθήματα μέσα από την τηλε-εκπαίδευση, παρατηρώ το ψυχολογικό βάρος και την πίεση που δέχονται οι μαθητές της γ’ λυκείου και ειδικά οι μαθητές του λυκείου μας. Το ίδιο παρατηρούν και όλοι οι συνάδελφοί μου εκπαιδευτικοί, ειδικά από τα τελευταία κρούσματα στην περιοχή μας.
Γι’ αυτό το λόγο, ζητώ μέσα από την "ΟΔΟ" να ενδιαφερθούν όλοι οι τοπικοί παράγοντες (βουλευτές, αντιπερ/ρχης, δήμαρχοι, κ.ά.) ώστε να στηριχθούν, περισσότερο από τους άλλους, οι μαθητές των νομών της Ελλάδας που πλήττονται από τη πανδημία. Ως ένα τέτοιο μέτρο στήριξης θα ήταν η πριμοδότηση τους με κάποιο ποσοστό, όπως ήδη γίνεται και σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. παιδιά από πυρόπληκτες περιοχές).
Εύχομαι να βγούμε όλοι υγιείς και αβλαβείς από αυτή τη κρίση.

Σας ευχαριστώ,
Χαράλαμπος Στούμπος
ΠΕ80 οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ