23.4.20

Παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 4 Μαΐου

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 4 Μαΐου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Συμπλήρωσε επίσης ότι τα μέτρα του σχεδίου μετάβασης θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα και πως επιστρέφοντας στην κανονικότητα θα διατηρήσουμε συνήθειες όπως το πλύσιμο χεριών, η αποφυγή επαφών κλπ. Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα που είχαν ανακοινωθεί είχαν ισχύ έως τις 27 Απριλίου.
«Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου παρατείνονται κατά μία εβδομάδα έως τις 4 Μαΐου. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους Έλληνες για να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης. Το πλαίσιο δηλαδή, στο οποίο θα κινηθούμε κατά το επόμενο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο κ. Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/4/20

    Πάτε ένα στοίχημα; Τα μέτρα θα ισχύσουν τουλάχιστον ως τις 24 του Μάη. Τότε λήγει το Ραμαζάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ