11.5.20

Η "Καβαλερία Ρουστικάνα" του Μασκάνι και οι "Παλιάτσοι" του Λεονκαβάλο, δωρεάν αναμετάδοση τώρα από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης



Δωρεάν αναμετάδοση έως τις 23:30 περίπου* απόψε: "εδώ" με αγγλικούς υπότιτλους. (Και "εδώ" με αγγλικούς, γερμανικούς, ισπανικούς, γαλλικούς, ιταλικούς, πορτογαλικούς, σουηδικούς και ρωσικούς υπότιτλους).

Στην κύρια πλατφόρμα ("εδώ"), η παράσταση ξεκινά με τον "Αγροτικό ιπποτισμό" και στην συνέχεια (στο χρονικό σημείο 1:16:38) ξεκινούν οι "Παλιάτσοι"

Ενώ στην δεύτερη πλατφόρμα με τους περισσότερους υπότιτλους ("εδώ"), οι "Παλιάτσοι" ξεκινούν στο 20 κομμάτι της λίστας δεξιά (track list).

Μουσική διεύθυνση: Fabio Luisi. Σκηνοθεσία: David McVicar. Με τους: Eva-Maria Westbroek, Marcelo Álvarez, George Gagnidze, Patricia Racette και Lucas Meachem.
[Μεταδόθηκαν στις 25.4.2015].
-Σχετικά: "εδώ".
-Σχετικά με το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων, της α' εβδομάδας: "εδώ", της β' εβδομάδας "εδώ", της γ' εβδομάδας "εδώ", της δ' εβδομάδας "εδώ", της ε' εβδομάδας "εδώ", στ' εβδομάδας "εδώ", της ζ' εβδομάδας "εδώ" και της η' εβδομάδας "εδώ".

(*) Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η έναρξη (play) του βίντεο ακόμη και αργά (π.χ. κοντά στα μεσάνυχτα ή και μετά), η παράσταση θα ολοκληρωθεί κανονικά, ακόμη κι αν η διάρκειά της είναι μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ