15.5.20

Νέες εντάξεις έργων (164.721,60 ευρώ) στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ για τον Δήμο Άργους Ορεστικού

Την ασφάλεια σε θέματα πυροπροστασίας όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εξασφάλισε ο Δήμος Άργους Ορεστικού, καθώς ενέταξε στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, την εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σχολείων, ύψους 65.583,60 ευρώ. (Η πυρασφάλεια στον βρεφικό και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου έχουν ήδη υλοποιηθεί από προηγούμενο πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών).

Επιπλέον για τις σχολικές μονάδες κατοχύρωσε επίσης από τον Φιλόδημος ΙΙ, ποσό ύψους 57.040 ευρώ για την κατασκευή ραμπών πρόσβασης, τόσο στα σχολικά κτίρια, όσο και στους χώρους υγιεινής αυτών, ώστε να διευκολυνθεί η εξυπηρέτηση Ατόμων με Αναπηρία.
Τέλος, στο ίδιο πρόγραμμα εντάχθηκε και η προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία και αναβάθμιση των στάσεων του Δήμου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό του κοινό, ύψους 42.098 ευρώ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/5/20

    Στο Άργος δουλεύουν. Στην Καστοριά μας δουλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/5/20

    Στην Καστοριά δεν προκάμουν. Είναι απασχολημένοι στα φατσομπούκια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ