25.7.20

Εκδήλωση του ΚΚΕ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνει η τομεακή οργάνωση Καστοριάς  –  Βοΐου του ΚΚΕ, στη Σπανούρα Κοτύλης στον Γράμμο, αύριο Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 11.30.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Στραβού, μέλος του γραφείου περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/7/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/20

    Να μην ξεχάσει το ΚΚΕ ( φτού κακά )να τιμήσει και τους σφαγείς […..] της ΟΥΛΕΝ, της πηγάδας του Μελιγαλά, του Περιστερίου και τόσα άλλα εγκλήματα, την άρνηση να πολεμήσουν στην Μικρά Ασία ώς αστικοτσιφλικάδικο πόλεμο και κατά δήλωση τους " εμείς ( οι κομμουνισταί..)όχι μόνο χαρήκαμε για την μικρασιατική καταστροφή αλλά και την επιδιώξαμε...", στο έπος του 40 που καλούσαν τους φαντάρους να πετάξουν τα όπλα και όπως το 41 πρίν επιτεθεί ο Χίτλερ στην Ρωσσία με το σύμφωνο Ρίπεντρόπ Μολότωφ οι Γερμανοί ήταν σύμμαχοι με την Ρωσσία και η γραμμή των εν Ελλάδι κομμουνιστών ήταν αποχή.
    Άσε το άλλο για τις δηλώσεις στο ριζοσπάστη ( μπρρρ...) περί αυτονομίας της Μακεδονίας....!!!
    Το καλύτερο το άφησα για το τέλος, η ίδρυση του ΚΚΕ ( ξανά φτού και μακρυά από μας...) από τον […..] Μπεναρόγια στην Θεσσαλονίκη.
    Αφήνω τα καπίκια και ρούβλια που έπαιρνε το ΚΚΕ από την Μόσχα ( γιατί άραγε...) και τώρα τα ζητά ο εισαγγελέας της Μόσχας πίσω...
    Ραντεβού στα γουναράδικα σύντροφοι..

    Έρρωσθε ερυθροί και μη

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ