18.6.21

Τα παλικαρίσια


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Έτσι αποκαλύφθηκε ότι η απόφαση του δήμαρχου Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη και του δημοτικού συμβουλίου να βάλουν την ταφόπλακα της προσπάθειας, προωθώντας την επαναλειτουργία σχολικής δομής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο κτήριο της πλατείας Κουμπελίδικης, που είχε προετοιμαστεί να γίνει η έδρα του τμήματος της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνδυασμό με την εκκωφαντική σιωπή της Μαρίας Αντωνίου, μόνο συμπτώσεις δεν μπορεί να είναι.


     

[...] Mπράβο λοιπόν και εύγε στην πυγμή του πρωθυπουργού της χώρας, που μεταλαμπάδευσε στην Καστοριά ο βουλευτής κ. Ζ. Τζηκαλάγιας. Όμως θα ανέμενε να αναρωτηθεί κάποιος, εάν ο πρόεδρος της Ν.Δ., που είναι τόσο αποφασιστικός και με πυγμή στα «όχι» και τα «ξεχάστε» και τα «εύγε» όπου κρίνει, είναι ταυτόχρονα θετικός σε κάτι για την Καστοριά. Αν είναι και εμπνευστής. Κι’ αν έχει επίγνωση ότι με τα παλικαρίσια ΟΧΙ του, δεν χορταίνει ο κόσμος της Καστοριάς.


όχι του πρωθυπουργού

ΟΔΟΣ 4.3.2021 | 1070




8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/6/21

    Μπράβο στον Γιάννη που έκλεισε οριστικά οποιαδήποτε ελπίδα Πανεπιστημιακής Σχολής.... Σημασία έχει πως το άλμπουμ απέκτησε ακόμη μια φωτογραφία με Υπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/6/21

    Μ αυτούς και τα Λύκεια θα χάσουμε και θα πηγαίνουμε στην Κοζάνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/21

    Δήμαρχε, γιατί δεν μας έκανε την τιμή ο υπουργός τουρισμού και η υφυπουργός να έρθουν μια βόλτα, ο Βαβλιάρας καμαρώνει, εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/21

    Ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά. Θα μας αφήσουν τα μεγάλα πανεπιστήμια να έχουμε σχολή αρχιτεκτονικής στην επαρχεία; Εδώ αρμόζει σχολή περιβαλλοντικών επιστημών η κάτι ανάλογο. Εκτός από μία σχολή σχετική με την βυζαντινή ιστορία και τέχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/21

      Εδώ δεν αρμόζει τίποτα... Μόνο σανο για τους ψηφοφόρους...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/21

      Εδώ αρμόζει αρμόζουμο μπέτσκες, μπεεεεεεε

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/6/21

    Ήρθε και άλλος νεοδημοκράτης (Γιώργος Στεργίου) και λάλησε: «Η Καστοριά δείχνει τον δρόμο για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα». Πάλι καλά που δεν αναφώνησε: «Εμπρός στον δρόμο που δείχνει η ........ Τεχεράνη» όπως κάποτε οι ξενυχτιασμενοι έλληνες οπαδοί του Χομεϊνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/21

      Στον Χομεϊνί με το κεμπάπ πριν την Ομόνοια, ωραία χρόνια!!!

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ