18.7.21

Στους Δελφούς



Η 7η Συμφωνία του Μπετόβεν υπό την διεύθυνση του Θεόδωρου Κουρεντζή με την "Μούζικα Ετέρνα", μεταδόθηκε ζωντανά από τους Δελφούς στις 6 Ιουνίου 2021, στα πλαίσια μιας πανευρωπαϊκής εκδήλωσης που ξεκίνησε στις 13:00 και ολοκληρώθηκε στις 22.30, όπου παρουσιάστηκαν οι εννέα συμφωνίες του Μπετόβεν με χρονολογική σειρά -επτά από αυτές ζωντανά- από εννέα σημαντικούς χώρους σε όλη την Ευρώπη: Βόννη, Δουβλίνο, Ελσίνκι, Λουξεμβούργο, Πράγα, Λουγκάνο, Δελφοί, Στρασβούργο και Βιέννη.

Το βίντεο παρουσιάζει την πολυεθνική ομάδα των Δελφών για τη διοργάνωση της εκδήλωσης πίσω από τα παρασκήνια, δίνοντας μια αίσθηση της ομαδικής, πανανθρώπινης προσπάθειας να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική συναυλία σε αυτήν την εμβληματική τοποθεσία.

Η συναυλία των Δελφών ήταν μία συμπαραγωγή της ARTE με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Unitel, την ZDF κ.ά. Πραγματοποιήθηκε και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου των Δελφών και του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Παρίσι με αρωγό το World Human Forum. Την συναυλία των Δελφών αλλά και τις υπόλοιπες μπορείτε να τις παρακολουθήσετε "εδώ".

Σχετικά: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ