25.9.21

Σύλλογος Φίλων Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Ν. Καστοριάς

Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς, με αφορμή την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα, προτίθεται να διοργανώσει εβδομάδα τιμής με εκπαιδευτική δράση απευθυνόμενη στους μαθητές του νομού. Καλούμε τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μαζί με τους μαθητές τους, να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Μουσείου στο τηλέφωνο 2467021144, από 5-8 Οκτωβρίου 2021 ( 9:00-14:00), ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα επισκέψεων των σχολείων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την αμέσως επόμενη εβδομάδα (11-15 Οκτωβρίου 2021).
Εννοείται πως το Μουσείο θα δεχτεί τους μαθητές ανά τάξη, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Εκ μέρους του Μουσείου
Ο Πρόεδρος
Μάρκος Λάτσιος

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/9/21

  Να μην ξεχάσουν να καλέσουν τον σύγχρονο ήρωα και μακεδονομάχο της Καστοριάς κύριο [....] ή όπως τον λένε... ζωντανό παράδειγμα φιλοπατρίας και ηρωισμού... Έρρωσθε Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος25/9/21

  Γιατί αγαπητή κυρία Οδός πετσόκοψες το όνομα;;!!! Ποιό είναι το πιινικό ή ηθικό αδίκημα και μάλιστα από την στιγμή που βάζω το όνομα μου;
  Επιεικώς απαράδεκτη λογοκρισία σταλινικού τύπου. Ας μην γινόμεθα βασιλικότεροι του βασιλέως...

  ΥΓ θερμή παράκλησις να δημοσιευθεί το παρόν σχόλιο διαμαρτυρίας....

  Έρρωσθε και οι λογοκριμένοι

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος25/9/21

  Ένα από τα θετικά γνωρίσματα της Οδού είναι ότι διατηρεί αμείωτο όλα αυτά τα χρόνια το θάρρος γνωστοποίησης και της αντίθετης άποψης εκτός από τίς βωμολοχίες. Μπορεί να ασκεί ανελέητη κάποιες φορές λογοκρισία για να προφυλακτεί η ύπαρξη της ιδίας και ίσως να υπερβάλει στην τήρηση της ή για λόγους ηθικής φύσης αυτών που αφορούν τα σχόλια αλλά είναι η ελευθέρα στεντορία φωνή της Καστοριάς και του κόσμου.
  Πολλές φορές έχω υποστεί λογοκρισία σε οξιείς χαρακτηρισμούς μου και σε ονόματα αλλά ποτέ η Οδός δεν αρνήθηκε να δημοσιεύσει σχολιό μου.
  Οδέ σε ευχαριστώ που είσαι εσύ και που υπάρχεις δίνοντας βήμα κριτικό, καταγγελτικό και γιατί όχι " αιρετικό"....

  Έρρωσο και μάχου

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος26/9/21

  Η Μακεδονία είναι Ελληνική, Αλήτες Προδότες Πολιτικοί!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος26/9/21

  Θερμή παράκληση, μην αποκαλείς τους πωλητικούς αλήτες. Το αλήτης είναι κομπλιμέντο και κοσμητικό επίθετο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ