10.6.22

Να, σε το λέγω φανερά



 «Έναν αιώνα μετά, ίσως θα έπρεπε να συζητηθεί, αν όχι η επανατοποθέτηση και η αλλαγή τοποθεσίας, η εγκατάσταση προτομής του Αθανάσιου Χριστόπουλου σε κεντρικό σημείο, στη βασική είσοδο της πόλης»
Απόσπασμα από τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα

να μη, να μη τολμήσεις

ΟΔΟΣ 2.6.2022 | 1127


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/6/22

    Λεωνιδας Παπαδημητριου. Η τοποθεσια του αγαλματος ειναι σε κεντρικωτατο σημειο του ιστορικου κεντρου της πολης. Αυτοι που κυκλοφορουν στην πολη το βλεπουν και το χαιρονται. Η εισοδος της πολης ειναι απλως να διερχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/22

      Κύριε Λεωνίδα, δυστυχώς η Καστοριά του σήμερα δεν έχει καμιά σχέση με την Καστοριά του χθες. Γι' αυτό η παρακμή. Σε πόλη και κοινωνία. Δυσώδη παρακμή. Όλα για ένα like.
      Θα πρότεινα στο... "διανοούμενο" που ζητάει τη μεταφορά του αγάλματος στη Λεωφόρο Κύκνων, να ζητήσει και τη μεταφορά της Κουμπελίδικης, στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας. Τι "διανοούμενος" δηλώνει ότι είναι;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/22

    Μας ψεκάζουν!! Είναι πλέον βαθιά στο DNA μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/22

    Η κατάσταση πλέον στην Καστοριά, είναι τριτοκοσμική..... Και επιστροφή δεν έχει..... Οι σημερινοί "διαμορφωτές" των likes και των insta, αποδεικνύονται χειρότεροι από τους Οθωμανούς!!!!! Απίστευτα πράγματα διαβάζουμε...... και κανείς δεν αντιδρά σε αυτό το πανηγύρι του "Χρυσού Κουφέτου" αλά Καστοριά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/22

    Ο κόσμος περιμένει να αντιδράσει στην κάλπη. Απαλλαγή ζητάει από τον Λατίνο (.....)!! Γελάει όλος ο νόμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/22

    Ο δήμαρχος πάλι ταξιδακι για ψώνια εκτός νομού ήταν;;;; Σ' ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη της τοπικής αγοράς.... τα φανάρια μην τα κουβαλάς μόνο για κάλυψη..... κοίτα να τα φτιάξεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ