30.8.23

Πνευματικά και άλλα


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Και γι’ αυτό ειδικά η πρώτη τη τάξει της λίστας η κυρία Μαρία Αντωνίου, προεκλογικά τουλάχιστον, είναι διακριτική, ενωτική, large μεγαλόψυχη. Μοιράζει αγκαλίτσες. Ενώ οι τριγύρω της, και ειδικά οι «συνυποψήφιοι» της, συμπεριφέρονται στην ομήγυρη, ευλαβικά, σαν να συμπαρίστανται στην Παναγία της Γουαδελούπης.

Πνευματικά και άλλα

ΟΔΟΣ 15.6.2023 | 1179


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/23

    Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ισχύει για τους αιρετούς που κάνουν αγκαλίτσες, αυτόν που καμαρώνει για τα μετάλλια σε καιρό ειρήνης και αυτούς που κάνουν διαφήμιση για οίκους μόδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/8/23

    ο διάδοχος της υπεράξιας Μαρίας Αντωνίου στο Γραφείο πρωθυπουργού, ο κ. Μπεκίρης, θα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη μια φορά την εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/23

      Αυτό δείχνει τη χρησιμότητα του άχρηστου γραφείου. Ας σκεφτούμε πόσα χρήματα στοίχιζε η κ. Αντωνίου για τη "δουλειά" που έκανε. Και ας σκεφτούν αυτοί που την ψήφισαν πόσο πρέπει να δουλέψουν οι ίδιοι για να βγάλουν αυτά τα χρήματα.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ