19.9.23

Είπαν:


ΟΔΟΣ εφημερίδα | Ι. Κορεντσίδης


«Θα βγάλουμε στην κυκλοφορία τα ηλεκτρικά ποδήλατα  την Άνοιξη του 2020 για να τα χαρούν επιτέλους όλοι οι συμπολίτες μας»


«Σήμερα, στο πλαίσιο της "Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας" και τη συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς στην "Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο", δοκίμασα ένα από τα ηλεκτρικά ποδήλατα που βρίσκονται παροπλισμένα σε αποθήκες, αλλά σκοπεύουμε να τα βγάλουμε στην κυκλοφορία την ερχόμενη Άνοιξη του 2020 για να τα χαρούν επιτέλους όλοι οι συμπολίτες μας. Η νέα Δημοτική Αρχή σκοπεύει να κάνει μια πόλη φιλική προς το περιβάλλον, για όλους τους δημότες και τους επισκέπτες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τα “Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας” (ΣΒΑΚ), όπου μετέχουν 180 Δήμοι της χώρας μας, αλλά δυστυχώς ο δικός μας Δήμος, έως τώρα, δεν είχε καμία μελέτη και κανένα σχέδιο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Και αυτό θα το πετύχουμε με τη συνεργασία όλων!»

Γιάννης Κορεντσίδης
22 Σεπτεμβρίου 2019

* * *

«Θα είμαι δίπλα και πιεστικά όπου χρειασθεί στην Δημοτική Αρχή για να λειτουργήσουν επιτέλους τα ηλεκτρικά ποδήλατα που αραχνιάζουν και το εκπληκτικό ηλιακό σκάφος».

Ζήσης Τζηκαλάγιας
13 Ιουλίου 2019

Σχετικά: "εδώ"



6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/9/23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/23

    Ένα χέρι [....] κυριολεκτικά σε όλους τους με βρεγμένη σανίδα και σκουριασμένες ταβανόπροκες. Να δείς ξαναυπόσχεται ψέμματα κανένας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/23

    Είπα ξείπα, το μότο της Καστοριάς. Χρόνια τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/23

    Τα έβγαλε στην κυκλοφορία τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Με την διαφορά όμως ότι τα δώρησε σε κολητούς για να τα εκμεταλλευτούν. Δημόσια περιουσία σε ιδιωτικά χέρια για ένα κομμάτι ψωμί. Νεοφιλελεύθερος γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/23

      Εδώ νοίκιασε κοτζάμ λατομειο και πληρώνει τώρα τα υλικά! Όπως μας έταξε, 20 ποδήλατα έφυγαν, ένα ολοκληρο τρενακι θα έρθει!

      Διαγραφή
  5. Kostas Sarigiannidis [fb]19/9/23

    Οι απίθανοι τα νοίκιασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ