10.1.25

Με την ιστορία να γράφεται


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Σύμφωνα με τις copy-paste αναρτήσεις σε αυτά φαίνεται να συμφωνεί και η βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου ότι «Υλοποιούμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για την Ελλάδα του 2027, μια χώρα που έχει κάνει άλματα από το 2019. Γιατί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχουν έναν και μόνο στόχο: Να τρέξουμε στο δρόμο της προόδου που έχει ήδη ανοίξει!». Ούτε μια λέξη για την Καστοριά ειδικά, ούτε μια υπόσχεση ελπίδας.


και να επιστρέφει και πάλι και πάλι.

ΟΔΟΣ 12.9.2024 | 1239


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/1/25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/1/25

    Μα τι λέτε, η Μ... θα αναφωνήσει στεντορία τη φωνή για να υπερασπίσει τα δίκια της λιμνοπολιτείας στο «γκαλά» (τρέ σίκ!!!) των κυριών του Προοδευτικού συλλόγου στο [ξενοδοχείο]. Τιιί ακύρωσε η Μαρί Σαντάλ; Ωω μοντιέ, τι κρίμα. Εε τότε θα μείνει μόνο το τοπικό λαικό κορίτσι. Μ... τι ντεκαντάς…!!!!

    Έρρωσθε και οι λαικοί

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/1/25

    Ακόμη 96 από τις αρχικές 109 επιχειρήσεις γουνοποιείας δήλωσε η Μάρω ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση τους,αμεεέ. Τώρα με τι κριτήρια επιλέχθησαν ποιός ξέρει. Έλεγξε κανείς εάν χρωστάνε εργοδοτικές εισφορές; Εάν έχουν απλήρωτα δάνεια; Εάν χρωστάνε δεδουλευμένα σε εργάτες;
    Γειά σου ρε Μαριώ λαικό κορίτσι…..
    Δεν θα ήταν καλύτερα αυτά τα χρήματα να πήγαιναν για την αγορά μονάδων αιμοκάθαρσης, για αξονικό τομογράφο, για, για,…..!!!;;;;
    Ραντεβού στα γουναράδικα…..

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ