13.5.08

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά,

Ζητώντας συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου της εφημερίδας σας και της υπομονή των αναγνωστών σας, κάνω μία τελευταία παρέμβαση για το θέμα της κοπής των ελάτων του κήπου μας, από φιλόζωο και ευαίσθητο οικολογικά γείτονα.
Ο λόγος που απευθύνθηκα στην εφημερίδα σας ήταν για να απαντήσω στην δικαιολογημένη έκπληξη και συνεχείς ερωτήσεις των συμπολιτών μας, επειδή νομίζανε ότι η καταστροφή των ελάτων έγινε από δική μας αψυχολόγητη και ανεξήγητη πρωτοβουλία που άγγιξε τα όρια της διαστροφής.

Κλείνω το θέμα (τουλάχιστον στον τομέα των δημοσιοποιήσεων) με δύο δηλώσεις:
1) Σαφώς και δεν κόψαμε εμείς τα έλατα, διότι διατηρούμε και σώας τας φρένας και καμμία τάση αυτοκαταστροφής δεν μας έχει προκύψει…. Η κοπή των ελάτων (που σημειωτέον έγινε σε δύο φάσεις) έγινε προγραμματισμένα από τον γείτονα κ. Ζάχο, και απουσιάζαμε εκτός Καστοριάς. Και βεβαίως και καμμιά άδεια δεν δόθηκε ποτέ σε κανενός είδους τεχνολογικά εξελιγμένο κηπουρό με προηγμένης τεχνολογίας 4μετρα αλυσσοπρίονα….
2) Θεωρώ ότι οι αναγνώστες σας και γενικά οι συμπολίτες μας είναι νοήμονες άνθρωποι και έχουν καταλάβει τι συνέβη. Είναι εντελώς κουραστική και περιττή οποιαδήποτε συνέχεια έντυπων διαξιφισμών, διότι καταντά το θέμα γραφικό και οι ισχυρισμοί του καλού γείτονα προσβάλλουν την νοημοσύνην όλων μας.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία
Ουρανία Τζίφρα

Υ.Γ. Να ζητήσουμε και ειλικρινά συγγνώμη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία εκ μέρους των ελάτων για την «άναρχη» (όπως ο κ. Ζάχος απεκάλεσε) προ 25ετίας τοποθέτησή τους την εξτρεμιστική ανάπτυξη και προκλητική συμπεριφορά τους…

[δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 24.4.2008]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ