14.7.08

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε Διευθυντά,

Διάβασα το σχόλιο στην έγκριτη εφημερίδα σας σχετικά με την παρέμβαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Προς αποκατάσταση των εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί θέλω να δηλώσω τα εξής: Όπως αναφέρεται και στην επιστολή μου η παρέμβαση δεν έγινε σήμερα, τρεις μήνες μετά, αλλά ευθύς μόλις διαβάσαμε το σχετικό σχόλιο στην εφημερίδας σας, γίναμε δέκτες παραπόνων από περίοικους και λάβαμε την σχετική επιστολή από το σύλλογο "Σπασμένο Ρόδι". Παράλληλα επειδή μας γνωστοποιήθηκε ότι γίνονται εργασίες και μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων μας καθότι η κύρια αρμοδιότητα και χωρικά είναι του Δήμου Καστοριάς, επικοινώνησα με τους αρμοδίους ζητώντας να ελεγχθεί η περίπτωση αυτή και να ληφθούν τα σχετικά μέτρα.

Το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας όπως και γενικότερα των επιπτώσεων της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας είναι σημαντικό για αυτό το λόγω και αναλάβαμε σχετική πρωτοβουλία για να ενταχθούμε στο πρόγραμμα Ερμής που μετρά τα επίπεδα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, ενέργεια που θεωρούμε πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστώ

Κωνσταντίνος Λιαντσης
Νομάρχης Καστοριάς

[δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 12.6.2008]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ