26.9.08

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά,

Η ιδιοποίηση ξένου κινητού πράγματος στο ποινικό δίκαιο λέγεται κλοπή. Η οικειοποίηση και ιδιοποίηση μιας επινόησης και έξυπνης ιδέας είναι πράξη που αποδοκιμάζεται.

Έτσι, η κ. Βίβιαν Μπουζάλη (αλήθεια γιατί το ξενόφερτο όνομα "Βίβιαν" και όχι της οσιομάρτυρος της ορθόδοξης εκκλησίας της Ελλάδας, Παρασκευής;), με τον αέρα της άνεσης και της επιτηδευμένηs συμπεριφοράς που τη διακρίνουν, με τη δύναμη του λόγου της και του μονολόγου της, προκειμένου να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές και ακροατές των Μ.Μ.Ε., διεκδίκησε την πατρότητα των ιδεών της σύνδεσης με υδροπλάνο της γραμμής Κέρκυρας- Καστοριάς και το σύνολο των δραστηριοτήτων για τη λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Καστοριά.
Για μεν τη σύνδεση Κέρκυρας - Καστοριάς με το υδροπλάνο η ιδέα ανήκει στον οραματιστή και δραστήριο πρόεδρο της ΕΔηΚα κ. Νίκο Ζουλούμη, για δε τη λειτουργία του ΕΚΑΒ η πατρότητα και η σκέψη ανήκει στον κ. Ζήση Τζηκαλάγια, πολιτευτή της Ν.Δ. Καστοριάς. Η υλοποίηση των ενεργειών είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς τεσσάρων προσώπων: των Τάκη Παπουλίδη, τότε δημάρχου Καστοριάς, του Ζήση Τζηκαλάγια, πολιτευτή της Ν.Δ., του Κώστα Μαλτά αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ και προσωπικού φίλου του Ζήση Τζηκαλάγια και του τότε διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς κ. Γ. Παύλου.

Αυτά για την αποκατάσταση και μόνον της αλήθειας την οποία η κ. Μπουζάλη, μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου, ενός κορυφαίου θεσμικού οργάνου- μιαs εκ των τριών εξουσιών- αγνόησε αυθαίρετα προκειμένου να επωφεληθεί πολιτικά. Νέα ήθη μας εισήγαγε στην πολιτική ζωή του τόπου η κυρία βουλευτής.
Χαλάλι της είναι άξια επαίνων…

Πάνος Κρίκης


[δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 11.9.2008]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ