19.12.08

ΟΔΟΣ: «Πρόξενος» της Καστοριάς

Άρχισε να εκδίδεται και να κυκλοφορεί στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Αττικής, η διμηνιαία εφημερίδα του κ. Νικολάου Ε. Νταηλάκη, που έλκει την καταγωγή του από την Καστοριά, με τον τίτλο «Ασυμβίβαστη Πορεία» («για την ριζική αναβάθμιση των Αγ. Αναργύρων»).
Από την πλούσια ύλη των πρώτων φύλλων της είναι σαφές ότι η εφημερίδα, που κάνει την εμφάνισή της σε ένα πυκνοκατοικημένο περιβάλλον μεγάλου ανταγωνισμού των ΜΜΕ και των εφημερίδων, φιλοδοξεί να γίνει βήμα προβολής της γενικώτερης ειδησεογραφίας αλλά και των ειδικώτερων προβλημάτων του Δήμου Αγίων Αναργύρων Αττικής στα οποία δείχνει έμφαση και προσήλωση. Καθώς ο Δήμος Αγίων Αναργύρων ανήκει στον ευρύτερο χώρο της πρωτεύουσας της χώρας, τα προβλήματά του και επομένως ο ζωτικός χώρος της εφημερίδας, αντανακλούν τα προβλήματα και τα θέματα πανελλήνιας εμβέλειας και σημασίας.

Η εφημερίδα στο 1ο φύλλο της που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δεν αρκέστηκε στην απλή ειδησεογραφική επικαιρότητα, αλλά δημοσίευσε θέματα που αφορούν την Καστοριά. Ποιο συγκεκριμένα, στις εσωτερικές σελίδες της φιλοξένησε δισέλιδη συνέντευξη του δημάρχου Καστοριάς κ. Ιωάννη Τσαμίση, 10 σελίδες στην τουριστική προβολή της Καστοριάς ενώ τέλος, αναδημοσίευσε (6 σελίδες) αποσπάσματα από το καλοκαιρινό, αφιερωματικό φύλλου της ΟΔΟΥ του π. Αυγούστου για την κινεζική ποίηση.

Από τις ενδείξεις αυτές σαφώς προκύπτει ότι η Καστοριά, απέκτησε τώρα και ένα ακόμη επίτιμο πρόξενό της, στην περιοχή της πρωτεύουσας και μάλιστα στον χώρο του συμβατικού εντύπου.
Καλή επιτυχία.

Όλο το 1ο φύλλο βρίσκεται στην σελίδα: http://asimvivastiporia.gr

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 27.11.2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ