28.7.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε Μπαϊρακτάρη

Παρακαλώ θερμά να φιλοξενήσετε την παρούσα μου.
Κατ’ αρχήν αντιπαρέρχομαι (αν και οργισμένος) και δεν σχολιάζω τους πανηγυρισμούς και τα πανηγύρια που οργανώνει το ΚΚΕ στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας όπου και η πατρίδα μου η Καστοριά. Τα αντιπαρέρχομαι διότι θεωρώ ότι αποτελούν σχιζοφρενικό κλαυσίγελο του ΚΚΕ που αφορά μια τραγική για την πατρίδα μας εποχή και για την οποία μοναδική ευθύνη φέρει αυτό.
Το ΚΚΕ εν’ ονόματι της λήθης στήνει χορούς εκεί που η Ελλάδα μάτωσε, επαληθεύοντας έτσι το ρητό «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Μια ερώτηση μόνον προς το ΚΚΕ και την ηγεσία του:
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ;
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;

Και μια συμβουλή: Για να θολώσετε τα νερά (παλιά σας τέχνη) πάρτε μαζί σας και καμιά ελληνική σημαία, όχι όπως τις άλλες χρονιές μόνο κόκκινες.

Περιμένω απάντηση.
Με... συντροφικούς χαιρετισμούς.
Γιάννης Εύδος

Θεσσαλονίκη 6.7.2009

Υ.Γ. Αν η απάντηση δεν είναι σαφής, νομιμοποιούμαι τα πιστεύω ότι εξακολουθεί το ΚΚΕ να δεσμεύεται από τις αποφάσεις και τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει έναντι ΤΡΙΤΩΝ για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη.

Ο κ. Γ. Εύδος κατάγεται από την Καστοριά, είχε αξιόλογη αντιστασιακή δράση κατά την κατοχή και ήταν σύνδεσμος του 28ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ, με την παράνομη οργάνωση Καστοριάς. Μετά στην ΕΠΟΝ, στρατοδικεία κλπ. Ακολούθησε με συνέπεια τα πολιτικά του πιστεύω μέχρι που εγκαταστάθηκε στην Σοβιετική Ένωση όπου ο ίδιος αφηγείται ότι αναθεώρησε τα πάντα. Επέστρεψε από την Σοβιετική Ένωση το 1965 και έκτοτε ζει στην Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 9.7.2009


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ