28.10.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά,

Ανακοίνωση του συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) έγραφε ότι ο σύλλογος καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 17.9.09 και ώρα 6 μ.μ. ημέρα Πέμπτη, στην αίθουσα του Δ.Σ. Καστοριάς, με μοναδικό θέμα την τροποποίηση και εναρμόνιση του καταστατικού. Και όλοι εμείς, τα μέλη, ως οφείλαμε, δώσαμε το παρόν. Όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Ν. Καστοριάς, έχει πάρει θέση στην έδρα, μετράει τα άτομα που βρίσκονται στην αίθουσα (51) και μας λέει ότι οικονομικά τακτοποιημένα είναι 10, άρα έχουμε απαρτία, και συνεχίζει: Κληθήκαμε όλοι εμείς σήμερα για να τροποποιήσουμε το καταστατικό και μας διαβάζει την ίδρυση του καταστατικού του συλλόγου, ότι δηλαδή ιδρύθηκε το 1985 και έκτοτε λειτουργεί άψογα. Μας διάβασε και μία επιστολή εντολή από την Πανελλήνια Ομοσπονδία, ότι δηλαδή πρέπει να κάνουμε την ένωση και μάλιστα γρήγορα, «δεν πάει άλλο» αναφέρθηκε σε προγενέστερη επίσκεψη των τριών συλλόγων, ΤΕΒΕ, ΤΑΕ ΚΑΙ ΤΣΑ, ότι δηλαδή συμφώνησαν και οι τρεις σύλλογοι να κάνουν το καταστατικό του νέου συλλόγου. Το ΤΕ όρισε τον αντιπρόεδρο και τον γενικό γραμματέα, το ίδιο έκανε και το ΤΣΑ, και τα υπόλοιπα μέλη απο΄το ΤΕΒΕ, αυτό θεωρήθηκε το προσωρινό Δ.Σ. του ΟΑΕΕ. Όλα αυτά προσωρινά, η συμφωνία ήταν να βρουν έναν δικηγόρο να κάνει το καταστατικό, να το επικυρώσει από το δικαστήριο και… τότε μας λέει ο πρόεδρος του ΤΕΒΕ εκλογές δεν θα κάνουμε. Ξέρετε ότι είμαι σύμβουλος στην ΠΟΣ-ΤΕΒΕ, θα κάνουμε εκλογές το 2010 και αυτό για να συμπίπτουν με τις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας. Στην πρόταση-δήλωση του προέδρου δεν απάντησε κανείς, και ο λόγος ήταν να μην δημιουργηθεί θέμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε όλοι εμείς, για λόγους που θα πούμε παρακάτω.
Ερχόμαστε τώρα στην παρούσα Γ.Σ. Αφού ακούσαμε τα γνωστά, αναφέρθηκε σε προγενέστερη σύσκεψη, ότι δηλαδή συμφώνησαν όλοι, αναφέρθηκε στο όνομα του προέδρου του ΤΑΕ για να μας πει ότι ήταν όλα συμφωνημένα. Ζητά τον λόγο ο πρόεδρος του ΤΑΕ, στην παρατήρησή του λέει ότι αυτά δεν γίνονται κύριε πρόεδρε, πρέπει να ακολουθήσουμε τον σωστό δρόμο, όλοι ξέρουν ποιος είναι ο σωστός δρόμος, να συμφωνήσουμε στην τροποποίηση του καταστατικού να ονομαστεί Σ.Σ. ΟΑΕΕ Ν. Καστοριάς, αντί ΤΕΒΕ. Και εκλογές κύριε πρόεδρε, έτσι ώστε να εκπροσωπηθούν το ΤΑΕ και το ΤΣΑ. Μας ζητάτε να κυβερνήσει ο νέος σύλλογος από το Δ.Σ. του ΤΕΒΕ, χωρίς να έχει εκλεγεί με νόμιμες διαδικασίες. Διαφωνώ σε αυτό που επιχειρείτε.

Ο πρόεδροςτων ΣυνταξιούχωνΕμπόρων Ν. Καστοριάς
ΝικηφόροςΧριστόπουλος
Υ.Γ. Στην Γενική Συνέλευση μας δήλωσε ο
πρόεδρος τουΤΕΒΕ εκλογές θα κάνουμε το 2011, σε προγενέστερη το 2010, στην
απαρτία δεν συμφώνησαν όλοι, και δεν είχαν πληρώσει όλοι την συνδρομή μας, άρα η
Γενική Συνέλευση είναι άκυρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ