20.12.09

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης της κ. Ειρήνης Μισκία Γεωργοσοπούλου από την «Νέα Πνοή» του κ. Ιωάννη Τσαμίση

Προς τον δήμαρχο Καστοριάς και τον πρόεδρο του Δ.Σ.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από το συνδυασμό ‘’Νέα Πνοή’’ με τον οποίο εκλέχτηκα ως δημοτική σύμβουλος στο δήμο Καστοριάς.
Γινόμαστε όλοι μας καθημερινά θεατές μιας πολιτικής όπου κυριαρχούν η ‘’κομψότητα’’ και η ‘’επιτηδειότητα’’, όπου η ενασχόληση με το κοινωνικό γίγνεσθαι γίνεται αυτοσκοπός, όταν αντιθέτως η αναπτυξιακή δράση ακολουθεί ασθμαίνοντας.
Δώσαμε σαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ‘’Νέας Πνοής’’, υπόσχεση αγώνα ανάπτυξης του τόπου μας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των καστοριανών πολιτών και των παιδιών τους.
Δώσαμε υπόσχεση ακατάπαυστης εργασίας για μια σύγχρονη και καλύτερη Καστοριά φιλική για τους κατοίκους της.
Στηριχθήκαμε από τους πολίτες και επιλεχθήκαμε με γνώμονα την αξιοκρατία και την ηθική, για να υπηρετήσουμε τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θελήσαμε να οραματιστούμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε δράσεις με διαφάνεια, συλλογική εργασία και αποτελεσματικότητα.
Πόσα όμως από τα παραπάνω μπορέσαμε να τηρήσουμε ή στην πραγματικότητα να πετύχουμε, αυτό επαφίεται στην κρίση των πολιτών.
Προσωπικά εγώ σεβόμενη τον εαυτό μου, τους ψηφοφόρους της ‘’Νέας Πνοής’’ και την πλειονότητα των συμβούλων του συνδυασμού, αρνούμαι να συμμετέχω πλέον και επισήμως σ’ ένα σχήμα όπου τα οράματα τσαλακώνονται και η έφεση για δημιουργία, προσφορά έργου και η αποτελεσματικότητα εγκλωβίζονται και στοχοποιούνται ενάντια στην καλή πίστη και στο συμφέρον των Καστοριανών.
Θα παραμείνω στη θέση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου ως την επίσημη λήξη της θητείας μου ευελπιστώντας σε αγαστή συνεργασία με όσες και όσους απρόσκοπτα και ανυστερόβουλα αγωνίζονται για τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς που αποτελεί το μέλλον της Καστοριάς μας.

Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ