28.2.10

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Στα δελτία ειδήσεων εμφανίστηκε υπερήφανος ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος να εγκαινιάζει τη σπηλιά του Δράκου στην Καστοριά, ένα εντυπωσιακό πράγματι σπήλαιο με εξίσου εντυπωσιακές παρεμβάσεις ώστε να καταστεί επισκέψιμο, προς όφελος της ανάπτυξης της περιοχής.

Μου έκανε δε εντύπωση που το επίτευγμα της ανάδειξης στου σπηλαίου παρουσιάστηκε από τον κ. Πετσάλνικο- τουλάχιστον στην ολιγόλεπτη παρέμβασή του στο δελτίο- σαν δείγμα του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης για την περιοχή ως να ανακαλύφθηκε, αξιοποιήθηκε και παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία μέσα στους τρεις μήνες της θητεία της.

Η παράλειψή του να αναφερθεί, έστω και επιγραμματικά, στην προσφορά τόσο της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας όσο και των επιστημόνων και λοιπών παραγόντων που έφεραν εις πέρας το έργο, δεν νομίζω ότι τιμά τον κ. Πρόεδρο ούτε και ότι ανεβάζει τις μετοχές του στην τοπική κοινωνία η οποία δεν είναι τόσο αφελής όσο φαίνεται να πιστεύει ο ίδιος.

Αν δεν υπήρχε ο σταυρός προτίμησης ίσως να αποφεύγονταν τέτοιου είδους μικρόψυχα ολισθήματα από πεπειραμένους και αξιόλογους κατά τα λοιπά πολιτικούς.

Νένα Ρήγα
Αθήνα

Αναδημοσίευση από το Βήμα της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ