3.2.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε Διευθυντά,

Kαλή χρονιά με υγεία και συνέχιση του εξαιρετικού έργου που παράγετε για την ενημέρωση των πολυπληθών αναγνωστών σας και των δύο φύλων.
Διάβασα σήμερα, ανήμερα της νέας χρονιάς, την εύστοχη ανάλυση που κάνατε για το θέμα της Αρχιτεκτονικής Σχολής. Ήθελα και εγώ να γράψω για το θέμα μια και είχα την ευκαιρία να παραβρεθώ στην πρώτη συνάντηση που έκανε ο απερχόμενος Νομάρχης κ. Λιάντσης με τους απανταχού Καστοριανούς Καθηγητές Πανεπιστημίου που έγινε στην Καστοριά στα πρώτα χρόνια της πρώτης θητείας του, αν δεν κάνω λάθος.
Εσείς με τις πολύ εύστοχες παρατηρήσεις σας και την κριτική σας ανάλυση τα είπατε όλα. Όπως τα λέει όλα και ο τίτλος του άρθρου σας.
Αν βρω λίγο χρόνο θα καταθέσω και τη δική μου βιωματική εμπειρία από τη γνωριμία μου με την εκλιπούσα! Ναι εκλιπούσα γιατί μου θυμίζουν επικήδειους λόγους τα όσα λέγονται για τη Σχολή και μάλιστα από ανθρώπους που ήσαν σε θέση να αλλάξουν δραστικά την πορεία θανάτου που παρακολουθούμε.
Αναρωτιέμαι όμως συχνά γιατί. Ποιος θα ακούσει; Κανείς δεν ακούει. Έχουμε γεμίσει ξερόλες.

Φιλικά
Γεώργιος Α. Δαουτόπουλος
Καθηγητής Αριστοτελείου
Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
daoutop@agro.auth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ