22.3.11

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: "Υπέρ".

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας τάχθηκε κατά της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου και υπέρ της τροποποίησής του.
Ο δε περιφερειάρχης κ. Γ. Δακής δήλωσε ότι «Στις επιχειρήσεις, οι οποίες είναι μεν δημόσιοι χώροι, αλλά είναι και αποτέλεσμα επενδύσεων ιδιωτικής δραστηριότητας, θα πρέπει ο κάθε επαγγελματίας να έχει την δυνατότητα από τον νόμο να χαρακτηρίζει τον χώρο τον οποίο διαθέτει για αναψυχή των συμπολιτών μας, ως χώρο καπνιστών ή ως χώρο μη καπνιζόντων».



Η ΟΔΟΣ συνιστά στον νεοεκλεγέντα γενικό γραμματέα της Περιφέρειας, (αφού ασφαλώς θα θέλει να είναι δίκαιος και ίσος απέναντι σε όλους), να επεκτείνει την πρότασή του (μια που κάνει το καλό), ώστε να συμπεριλάβει σε αυτήν τους δημόσιους χώρους, που είναι όμως και «αποτέλεσμα επενδύσεων ιδιωτικής δραστηριότητας» όπως ο ίδιος επικαλείται, και άλλους χώρους, όπως για παράδειγμα ιδιωτικές κλινικές, σχολεία, αεροπλάνα, λεωφορεία κ.ο.κ. και τα γραφεία της τοπικής ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.
Μπράβο. Έτσι θα πάει μπροστά η Ελλάδα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/11

    Μπράβο και από όλους τους μή καπνιστές στον κ. Δακή που προέρχεται και από το χώρο της υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/11

    Γεια σου ρε Δακή κουβαρντά.
    Να σε χαίρονται οι Καστοριανοί, πρωτίστως, που σε εξέλεξαν.
    Κατά τα άλλα, με αιρετούς κυβερνήτες, ελέω Καλλικράτη, τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ΙΔΙΩΤΕΣ (απο το αγγλικό idiot?) οδηγούν φαίνεται τις πολιτικές πάντοτε σ΄αυτόν τον τόπο. Η περίφημη ιδιωτική πρωτοβουλία με την κρατική ενθάρρυνση επέβαλλαν κάθε μορφής αυθαιρεσία απαξίωση ευτελισμό. Το δημόσιο μετατρέπονταν σε ιδιωτικό και το ανάποδο με εξαιρετική ευκολια. Η "αντικαπνιστικη εκστρατεία", ο ψηφισθείς σχετικός νόμος και το κατάντημά τους είναι μια ακόμα απόδειξη για το πως ο έλληνας μπορεί να εξευτελίζει τα πάντα. Πρωτα και κύρια τον εαυτό του! Συνοδοιπόρος και αρωγός στην προσπάθεια του αυτή πάντοτε στάθηκε η πολιτική και οι εκπροσωποί της με την απαραίτητη λαϊκίστικη προβιά (ώστε να μην φαίνεται ο υποκάτω ...λύκος!)

    Ν.Τσίγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ