7.3.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αγαπητέ κύριε Μπαϊρακτάρη,

Θα ευχόμουν να είχε άδικο η αναγνώστρια, αλλά δυστυχώς έχει δίκιο. Από τη στιγμή που ο Δήμος δεν έχει πολιτική στο συγκεκριμένο θέμα όλα είναι αναμενόμενα, ακόμη και τα χειρότερα.
Όμως, δυστυχώς και πάλι, εμείς αντιμετωπίζουμε ένα έντονο πρόβλημα σε καθημερινή βάση και δεν είναι το μόνο φυσικά. Οπότε η όλη πίεση σε αναγκάζει να ψάχνεις για λύση άμεση. Επίσης, η αναγνώστρια έχει πάρα πολύ δίκιο και στην πρότασή της να ασχοληθούμε με το θέμα των ζώων μες στις τάξεις., πράγμα που εννοείται πως κάνουμε ήδη.
Πριν από λίγα χρόνια μάλιστα σε ολόκληρο το Σχολείο μας δουλέψαμε το θέμα πολύ συστηματικά κατά τάξη και στη συνέχεια διοργανώσαμε γιορτή-αφιέρωμα στους φίλους μας τα ζώα με κεντρικό σύνθημα τη ρήση του Μίλαν Κούντερα "Η πραγματική ηθική δοκιμασία της ανθρωπότητας είναι οι σχέσεις με αυτούς που είναι στο έλεός μας: τα ζώα".
Συμμερίζομαι, λοιπόν, τη θέση της φίλης και την ευχαριστώ που την εξέφρασε, πηγαίνοντας τον προβληματισμό μας ακόμα πιο πέρα.

Σόνια Ευθυμιάδου Παπασταύρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ