20.3.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε Διευθυντά,

Η μεγάλη τουριστική καμπάνια που πραγματοποίησε ο Δήμος και η Περιφέρεια δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ίσως είχαν λάθος στόχο. Περιμέναμε τουρίστες στην πόλη μας και μας ήρθαν κι άλλα αδέσποτα σκυλιά όπως βλέπετε στην πρόσφατη φωτογραφία, και κατέκλεισαν και το Ολυμπιακό Πάρκο. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου μια φορά ακόμα, τα αδέσποτα σκυλιά είναι μεγάλος κίνδυνος για την υποβάθμιση του τουρισμού της πόλης μας και κυρίως αυτή την εποχή (που σέρνουν) γίνονται ακόμα περισσότερο επικίνδυνα.
Κύριε Διευθυντά, πριν λίγο καιρό στην έγκριτη εφημερίδα σας είχαμε δημοσιεύσει το μεγάλο αυτό πρόβλημα της πόλης μας, δυστυχώς οι υπεύθυνοι μέχρι σήμερα δεν έκαναν απολύτως τίποτα, και κύριος υπεύθυνος για τα αδέσποτα είναι η Δημοτική Αρχή.
Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι Αντιδήμαρχοι, Κύριοι Σύμβουλοι, μπορείτε να φανταστείτε την τουριστική δυσφήμιση της πόλης μας εάν έχουμε μια επίθεση από σκυλιά σε τουρίστες ή σε μικρά παιδιά που αμέριμνα παίζουν στο Ολυμπιακό Πάρκο; Και τι δυσμενείς επιπτώσεις μπορεί να έχει στον τουρισμό της πόλης μας; Είναι ντροπή για την πόλη μας το θέαμα αυτό, από τη μία πλευρά τα κακόμοιρα σκυλιά και από την άλλη η αντιτουριστική εικόνα που παρουσιάζει η πόλη μας. Η ανεξέλεγκτη εικόνα των αδέσποτων σκυλιών καταστρέφει όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προσέλκυση τουριστών.
Η φετινή πτωτική τουριστική εικόνα που αντιμετωπίσαμε πρέπει να μας δημιουργήσει πολλούς προβληματισμούς και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε συλλογικά με πολλές αποφάσεις που στόχο θα έχουν να ανατρέψουν την φετινή πτωτική τουριστική πορεία. Χρειάζονται μέτρα όπως ένα από αυτά είναι και η αντιμετώπιση των αδέσποτων σκυλιών.

Γρηγόριος Τσάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ