25.4.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν


Κατά πως φαίνεται το θέμα "φόλες" έχει συνέχεια και μιμητές. Σε ορειβατική διαδρομή προς την περιοχή "καζάνια" πάνω από τον Απόσκεπο, ορειβάτες βρήκαν πεταμένες κατά μήκος του μονοπατιού περίπου 40-50 φόλες (ενδεικτική φωτογραφία). Οι φόλες ήταν κομμάτι λίπους ποτισμένο με υδροκυάνιο και δίπλα από κάθε φόλα υπήρχε μισό λεμόνι ή πορτοκάλι για να τις ξεχωρίζουν (αυτοί που τις τοποθέτησαν και προφανώς για να προστατέψουν τα δικά τους σκυλιά). Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι τοποθετούνται από κυνηγούς, προκειμένου να εξολοθρευτούν οι αλεπούδες, οι οποίες τρέφονται με θα θηράματα (κυρίως λαγούς) που τους ενδιαφέρουν. Καταστάσεις τριτοκοσμικές... και για τους κυνηγούς αλλά και για τον φαρμακοποιό που προμήθευσε το υδροκυάνιο. "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει". Ας ελπίσουμε ότι οι αρχές θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα.
Η καταγγελία έγινε τηλεφωνικά στον σύλλ. "Σπασμένο ρόδι" από τον κ. Αντώνιο Δήμου. Η φωτογραφία είναι του κ. Νίκου Μεριτζανίδη.

Ελένη Τσαδήλα


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 8 Μαρτίου 2012, αρ. φύλλου 632

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/4/12

    Αρρωστημένα μυαλά , αυτό έχω μόνο να πω και αυτό μαθαίνω στο παιδί μου πως είναι αυτοί οι άνθρωποι αλλά και στα παιδιά που διδάσκω στη τάξη ως εκπαδευτικός .Μυαλά άρρωστα και ανεγκέφαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ