29.1.13

Αποτελέσματα από τις δημοτικές εκλογές της Μελβούρνης


Από τους εξήντα περίπου έλληνες υποψήφιους που πήραν μέρος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές που έγιναν στους δήμους της Μελβούρνης, οι δεκαέξι εκλέγονται και σύντομα αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν χρηματίσει και προηγουμένως σύμβουλοι.

Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν στον δήμο του Μonash όπου τέσσερις νεαροί συμπατριώτες μας εκλέχτηκαν στον ίδιο δήμο, και είναι αξιοσημείωτο να αναφερθούν τα ονόματά τους. Αυτοί είναι οι Μπιλ Ποντίκης, Πολ Κλεισάρης Θίο Ζωγράφος και Στιβεν Δημόπουλος. Επίσης σε άλλο δήμο (Stonnington) εκλέχτηκε η μόλις δεκαοκτάχρονη κόρη του Πολ Κλεισάρη, Τζεϊμι. Φαίνεται ότι η οικογένεια Κλεισάρη την πολιτική έχει στο αίμα της. Καλή της επιτυχία Τζεϊμι.

Στις πετυχημένες είναι η δική μας γνωστή Καστοριανή και πολλές φορές εκλεγμένη Κρις Παυλίδη, η δε Bees Kυριακίδης που έχει γεννηθεί στην Καστοριά (η μητέρας της από την Καστοριά και ο πατέρας της από την Αγία Κυριακή) είπε ότι είναι ικανοποιημένη για τον αριθμό των ψήφων που πήρε και θα επανέλθει στις επόμενες εκλογές γιατί στις πρόσφατες έγινε η βάφτιση στα πυρά, πάντως τις ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ερχόμενες.

Από την Αυστραλία
Κοσμάς Ρεκάρης

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 8 Νοεμβρίου 2012, αρ. φύλλου 665

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ