9.12.14

ΟΔΟΣ: 30




ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ προκαλεί η αποκάλυψη ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή, χρονοτριβώντας ή όχι, παρέδωσε στα χέρια της δημοτικής αρχής του κ. Ανέστη Αγγελή την "καυτή πατάτα" μιας απίστευτης υπόθεσης.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΡΙΣΜΑ επιτροπής υπό τον τότε αντιδήμαρχο κ. Τρύφωνα Πολυγιάννη, αποκαλύφθηκε ότι θα έπρεπε να αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας τριάντα (30) επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής (καφετεριών, μπαρ, εστιατορίων κλπ).

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ μάλιστα περιλαμβάνεται και επιχείρηση στελέχους του Δήμου Καστοριάς, που αντικειμενικά θα έπρεπε ο κ. Α. Αγγελής να εμποδίσει την ανάθεση αξιώματος σ’ αυτό, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις ανακλήσεις (το θέμα τίθεται εκ των πραγμάτων και παρεμπιπτόντως προς το παρόν).

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ την ουσία, τα ερωτήματα αφορούν την τέως δημοτική αρχή για τις ευθύνες που έχει, αν έχει, από την προσχηματική χρονοτριβή - αναβολή λήψης των μέτρων και λύσεων που χρειάζονται, επιβάλλονται ή προσφέρονται.

ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ πρωτίστως, τις πλάτες της νέας δημοτικής αρχής, διότι σχετίζονται με ένα θέμα που ενδιαφέρει και διχάζει. Προφανές είναι ότι η παρουσίαση του προβλήματος και η ανάδειξη της εκκρεμότητας δεν έχει καν ξεκινήσει.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, αρ. φύλλου 755


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ