14.1.15

Λόγος & Αντιλογος

ΟΜΑΔΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ  ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Λεωφόρος Κύκνων-ΔΗΝΑΚ (πρώην στρατόπεδο Μηχανικού) 

Προς εφημερίδα «ΟΔΟΣ»

Κύριοι,
με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δημιουργία ομάδας Αλκοολικών Ανωνύμων στην Καστοριά καθώς και για το σκοπό των Α.Α. Ίσως να γνωρίζετε τους Αλκοολικούς Ανώνυμους και να γνωρίζετε άτομα με προβλήματα αλκοολισμού τους οποίους θα θέλατε να στείλετε σ’ εμάς. Ίσως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι για να βοηθήσετε τους αδελφούς μας αλκοολικούς.
Το επισυναπτόμενο Δελτίο Πληροφόρησης εξηγεί με συντομία το τι είναι και τι δεν είναι οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι. Αν έχετε απορίες σχετικά με τους Αλκοολικούς Ανώνυμους μετά χαράς ένα μέλος μας θα ήταν διαθέσιμο για να συζητήσετε. Ένα μέλος μας επίσης θα μπορούσε να συνομιλήσει με το άτομο που ενδιαφέρεται σχετικά με την Αδελφότητα μας. Θα θέλαμε να ξέρετε ότι η επιτροπή υπηρεσίας δημόσιας πληροφόρησης των Αλκοολικών Ανωνύμων της Ομάδας Καστοριάς είναι εδώ έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

Με σεβασμό,
H επιτροπή υπηρεσίας δημόσιας πληροφόρησης
των Αλκοολικών Ανωνύμων της Ομάδας Καστοριάς


* * * 


Τρόποι επικοινωνίας μαζί μας:

 • Ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Λεωφόρος Κύκνων-ΔΗ ΝΑΚ (Πρώην στρατόπεδο Μηχανικού) 
 • Τηλεφωνικά: 6984878848 Μάχη 
 • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση: e-mail: aakastoria@gmail.com
 • Ημέρα συγκέντρωσης: Κάθε Σάββατο στις 20:30 (Κλειστή συγκέντρωση). Ανοιχτή συγκέντρωση κάθε μήνα το τελευταίο Σάββατο.


Δελτίο Πληροφόρησης  για τους Α.Α.

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι είναι μία αδελφότητα ανδρών και γυναικών που μοιράζονται μεταξύ τους τις εμπειρίες τους, τη δύναμη και την ελπίδα προς την επίλυση του κοινού τους προβλήματος και προς τη βοήθεια άλλων να αποθεραπεύονται από τον αλκοολισμό. Η μοναδική προϋπόθεση εγγραφής ως μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει κανείς το ποτό. Τα μέλη δεν πληρώνουν εγγραφή ούτε άλλα χρήματα για τις υπηρεσίες που προσφέρονται - συντηρούμαστε με δικές μας συνεισφορές. Η αδελφότητα των Α.Α. δεν συνδέεται με κανένα δόγμα, πολιτικό κόμμα ή άλλο οργανισμό ή ίδρυμα. Δεν συμμετέχει σε διενέξεις και δεν υποστηρίζει ούτε εναντιώνεται σε οτιδήποτε σκοπούς.
Ο κύριος σκοπός μας είναι να βρισκόμαστε σε κατάσταση νηφαλιότητας και να βοηθάμε άλλους αλκοολικούς να πετυχαίνουν κι αυτοί την νηφαλιότητα. Πνευματική ιδιοκτησία από το "Grapevine", ανατύπωση με έγκριση.

Τι κάνουν οι Α.Α.:
Στις συναντήσεις των Α.Α. τα μέλη μοιράζονται την εμπειρία της ανάρρωσης τους με οποιοδήποτε άτομο με πρόβλημα ποτού το οποίο ζητάει βοήθεια, και δίνουν προσωπική βοήθεια ή "υποστήριξη" (sponsorship) στους αλκοολικούς που έρχονται στο Α.Α. Η παρουσία σε "κλειστές" συγκεντρώσεις είναι περιορισμένη σε άτομα που είναι αλκοολικοί ή που νομίζουν πως έχουν πρόβλημα με το ποτό. Μη αλκοολικοί επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι στις "ανοιχτές" συναντήσεις των Α.Α. Το πρόγραμμα των Α.Α., όπως αυτό διατυπώνεται στα Δώδεκα Βήματα για την ανάρρωση, προσφέρει στον αλκοολικό μία ευκαιρία να αναπτύξει έναν ικανοποιητικό τρόπο ζωής ελεύθερος από το αλκοόλ.

Τι δεν κάνουν οι Α.Α.:
1. Δεν κάνουν ιατρικές ή ψυχιατρικές διαγνώσεις ή προγνώσεις, ή δεν προσφέρουν συμβουλές.
2. Δεν παρέχουν υπηρεσίες για αποτοξίνωση ή περίθαλψη, νοσηλεία, φάρμακα, στέγαση, δουλειές, χρήματα ή άλλες υπηρεσίες πρόνοιας.
3. Δεν δέχονται χρήματα για τις υπηρεσίες τους ή εξωτερικές συνεισφορές.
4. Δεν παρέχουν συστατικές επιστολές σε επιτροπές αποφυλάκισης, δικηγόρους, δικαστικούς λειτουργούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοδότες, κ.λπ.
5. Δεν εμπλέκονται με ή δεν υποστηρίζουν την εκπαίδευση, την έρευνα, ή την επαγγελματική θεραπευτική αγωγή.
Η ανάρρωση μας στηρίζεται στο μοίρασμα της εμπειρίας μας, της δύναμης και της ελπίδας μεταξύ μας, ότι μπορούμε να λύσουμε το κοινό μας πρόβλημα. Ακόμη πιο σημαντικό, η συνεχιζόμενη μας νηφαλιότητα εξαρτάται από το να βοηθούμε άλλους να αναρρώσουν από τον αλκοολισμό.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 18 Σεπτεμβρίου 2014, αρ. φύλλου 756

49 σχόλια:

 1. Sultana Zorpidu [facebook]14/1/15

  Μα στην πόλη μας είναι όλοι επώνυμοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κ.Χ.14/1/15

  Κυρία Ζορπίδου, μπορείτε να γίνετε σαφέστερη;
  Το σχόλιο σας τείνει να εκληφθεί ως προσβολή της επιλογής των ανθρώπων που επέλεξαν αυτήν την ονομασία για τον Σύλλογό τους. Είστε ενήλικη και επώνυμη, αλλά μετά λύπης μου σάς υπενθυμίζω ότι τέτοιες σοβαρές υποθέσεις δεν δικαιούται κανείς να τις αρπάζει σαν αφορμή για να φανερώσει την "αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Sultana Zorpidu [facebook]14/1/15

  Εγώ είμαι επώνυμη και ενήλικη, εσείς ποιος είστε; Από χιούμορ πώς πάτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος14/1/15

  Άσε μας [.......]! Κάνε εσύ χιούμορ πότε με τα αδέσποτα, πότε με τις δημοτικές εκλογές και πότε με τις βυζαντινές αρχόντισσες. Άμα γελάσει κάθε πικραμένος σημαίνει ότι από χιούμορ εσύ πας καλά κι ο ΚΧ είναι μίζερος.

  [Πώς σου φάνηκε το αστείο μου; Σίγουρα δε σε χάλασε. Έχεις χιούμορ εσύ και όλοι οι ανωνυμοεπώνυμοι που καταλαβαίνουν τι διαβάζουν. Να γίνεις σαφέστερη σου ζήτησε ο άνθρωπος όχι να τον σαρκάσεις]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Sultana Zorpidu [facebook]14/1/15

  Βλέπω μεγάλη εμπάθεια, μ' αρέσει, αλλά δεν θα σας κάνω την τιμή να συνεχίσω το διάλογο, καλημέρα σας και καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος (λέμε τώρα)14/1/15

  Αγάπη μου γλυκειά δεν ξέρεις τη χαρά που μ' έδωσες μ' αυτό το σχόλιο!!!
  Ανέπνευσα ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Βασιλική Χατζηπάντου [facebook]14/1/15

  Ξαφνιάστηκα πολύ (και ευχάριστα) που αποτολμήθηκε κάτι τέτοιο στην πόλη μας.Γιατί είναι πολύ τολμηρό κάτι τέτοιο για την Καστοριά ,όπως και να το κάνουμε!!! Μακάρι η προσπάθεια να συνεχιστεί και να μην την πτοήσουν μικρόμυαλα και στενόμυαλα σχόλια και αντιδράσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος14/1/15

  @S. Zorpidou
  Μόλις δούμε τα δύσκολα, την κάνουμε μ' ελαφρά πηδηματάκια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Λεωνίδας Εκιντζόγλου [facebook]15/1/15

  Συνιστά ύψιστη προσβολή στην δημοκρατία η μίξη σχολίων επώνυμων και ανώνυμων προσώπων. Κρίμα στην εφημερίδα που το επιτρέπει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Sko Mc'Arthy Braz [facebook]15/1/15


  Ύψιστη προσβολή για την δημοκρατία, αποτελεί επίσης η μυστική/ανώνυμη ψηφοφορία, πίσω από το παραβάν. Κρίμα στο παραβάν που το επιτρέπει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Βασιλική Χατζηπάντου [facebook]15/1/15

  Τους έξυπνους ανθρώπους τους αναγνωρίζει κανείς από το χιούμορ τους.Το ίδιο και τους ανόητους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος15/1/15

  Πολύ ωραία ιδέα περί δημοκρατίας έχεις κ. Εκιντζόγλου μου. Να την χαίρεσαι τέτοια δημοκρατία. Όπως την χαιρόταν και ο Τσαουσέσκου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος15/1/15

  Ποιος άλλος μεγάλος, εκτός από εσένα, υποστήριξε το ίδιο πράγμα, με επιχειρήματα, μπορείς να μας το πεις, μεγάλε δημοκράτη; Μήπως στην Κούβα, όπου όλα είναι επώνυμα; Λύσε μου την απορία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Όργανο15/1/15

  Ταυτότητα παρακαλώ....
  -Πώς δεν έχετε;
  Ελάτε στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος15/1/15

  Γραφε κ εσυ ανωνυμα, για να προστατεψεις τη Δημοκρατια......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος15/1/15

  Παιδια, [...........] γνωστός ..... Μη μασατε.... [...........] του [...........] Τυπου, που απλα εμφανισθηκε [...........] ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος15/1/15

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος15/1/15

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος15/1/15

  Παρακαλω την ΟΔΟ να δωσει μονιμο βημα κ στηλη κ φυλλο ολοκληρο εαν χρειαστει, στον [……]. γιατι περιοριζομενος στην εφημεριδα του πολλοι συνανθρωποι μας εχουν χασει την ευκαιρια να γελουν. [……], συνεχισε. Μας χαριζεις γελιο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος15/1/15

  Φιλε Εκιντζογλου, πού το διαβασες αυτο;.. Η [……] εχει κ τα ορια της....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος15/1/15

  Για να διευκολυνση της ΟΔΟΥ, βαζω μονος μου αγκυλες, για να χαρακτηρισω τον σχολιαστη Λ... [.......... ... .... ............. ............
  ....... .. . . ...... ..... .. ...].. Αυτα!......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος15/1/15

  Μιξη σχολιων;!!!!! Μιξη; Ενα λεξικο καποιος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Η ΟΔΟΣ παρακαλεί τους αναγνώστες να συγκρατούν τα σχόλιά τους, να τοποθετούνται επί της ουσίας των αναρτήσεων και των σχολιασμών και να αποφεύγουν τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος15/1/15

  Ο κ. Εκιντζόγλου ήρθε να υποστηρίξει τη κα Ζορπίδου, εις το όνομα της Δημοκρατίας; Το δημόσιο προφίλ του στο... facebook; Το κους-κους στο (πάλι) facebook; Δε κατάλαβα ποιος ο λόγος (και ο σκοπός) του σχολίου του;
  Έχει βρει όλους τους συμμαθητές του στο facebook και τώρα ψάχνει να βρει και στην ΟΔΟ; Μάλλον λάθος προσανατολισμό έχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος15/1/15

  Προς τον κ. Εκιντζόγλου

  Σοβαρά τώρα, με ποιο κριτήριο διακρίνετε τα επώνυμα από τα ανώνυμα σχόλια στο ίντερνετ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ο Λευτέρης ο ξεφτέρης16/1/15

  Προβοκατόρικο αυτό το σχόλιο του Λεωνίδα. Να λέμε πάλι καλά που η εφημερίδα ΟΔΟΣ (για την ακρίβεια η ηλεκτρονική της έκδοση) αναγνωρίζει το δικαίωμα του συναθροίζεσθαι ("μίξη" κατά τον Λ.Ε.), που αποτελεί ύψιστο χαρακτηριστικό της ελευθερίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Πήγαινε να δεις αν έρχομαι...16/1/15

  Ακόμα δεν το λύσατε το πρόβλημά σας με τον ανώνυμο σχολιασμό;
  Ποια είναι η γνώμη σας για τους Anomymous χάκερς ή για τους "Ανώνυμους Αλκοολικούς";
  Ειλικρινά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια σχετική με αυτές τις δύο περιπτώσεις δημόσια έκφραση επώνυμων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. APostolos Nakopoulos [facebook]16/1/15

  Αξιόλογη προσπάθεια από πολύ αξιόλογους ανθρώπους τους οποίους έχω γνωρίσει.Αξίζει την στήριξη όλων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος16/1/15

  Η Δημοκρατία δεν είναι μόνο για τους επώνυμους κ. Εκιντζόγλου. Αλίμονο! Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, φακέλωμα είναι, εξακρίβωση στοιχείων, προς κατάλληλη αρχειοθέτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Nikos Koliopoulos [facebook]16/1/15

  Επίσης δημοκρατία είναι να μπορείς να σχολιάσεις ελεύθερα και με χιούμορ χωρίς τον φόβο του κάθε επιτήδειου που θα σε κράξει υπό την σκέπην της ανωνυμίας. Αυτό είναι δειλή και στεγνή προσωπική εξύβριση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος16/1/15

  @Nikos Koliopoulos
  Πού είδατε κ. Κολιόπουλε τέτοια Δημοκρατία, εκτός από την Βόρεια Κορέα και την Κούβα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος16/1/15

  Κύριε Κολιόπουλε, τι θέλετε να πείτε; Ότι δεν υπάρχει το αδίκημα της εξύβρισης όταν είσαι επώνυμος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος16/1/15

  Δηλαδή, μου λέει ο φίλος Νίκος, ότι εγώ δεν μπορώ να κριτικάρω τον Τσίπρα ανώνυμα!!!!!.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ελεύθερα, με χιούμορ και χωρίς φόβο σχολιάζουν όλοι κ. Κολιόπουλε. Επιτήδειος θεωρείται ο προβοκάτορας αγαπητέ, είτε υπό την σκέπη της ανωνυμίας, είτε και της επωνυμίας. Αν κάποιο σχόλιο θεωρούνταν "δειλή και στεγνή προσωπική εξύβριση" τότε θαρρώ πως θα "κοβόταν" από την διεύθυνση της εφημερίδας και τον διαχειριστή του μπλόγκ.

  Αχ αγαπητή ΟΔΟΣ, φιλοξενείς και "λογοτρομοκράτες";

  Δια την αντιγραφή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Λ. Π.16/1/15

  @Nikos Koliopoulos [facebook]

  " υπό την σκέπην της ανωνυμίας " ;;;;
  Όλοι ξεσκέπαστοι είμαστε, κύριε, και το ξέρετε πολύ καλά, αλλά το αποσιωπάτε. Ανά πάσα στιγμή υπάρχει δυνατότητα να αποκαλυφθεί η ταυτότητα κάθε σχολιαστή, αρκεί μια απλή μήνυση ή ένας καλός χάκερ.
  Έτσι οι "επώνυμοι" δυσφημίζουν "ανώνυμους" των οποίων τα σχόλια συχνά αξίζουν περισσότερο από τα επώνυμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός ο λύκος...16/1/15

  Προτιμάτε δηλαδή την σκέπην της επωνυμίας, την οποίαν λυμαίνονται όσοι είναι "επιτήδειοι" από αυτούς που βρίσκονται σε υψηλά ιστάμενες θέσεις ;
  Και η επωνυμία προσφέρει ακόμη καλύτερη κάλυψη. Γι' αυτό βλέπουμε συνέχεια να παρεμβαίνουν και να σχολιάζουν "εν ου παικτοίς" και "επί παντός επιστητού" πολιτικοί και πολιτευτές, μεγαλοδημοσιογράφοι, ακόμα και δεσποτάδες, χωρίς να ελέγχονται για την ορθότητα των απόψεων ή των προτάσεων τους.
  Ποιος και πόσες φορές να βάλει το κεφάλι του στο στόμα του λύκου;
  Αφήστε λοιπόν το ηρωικό σάλπισμα. Και ειδοποιήστε με ποια μέρα θα κάνετε την επανάσταση, για να βρω τί θα φορέσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ας είμαστε και λίγο σοβαροί!16/1/15

  @ ΛΠ
  Το χειρότερο που έχω ζήσει σχετικά είναι που έχουν σταμπαρισμένους συμπολίτες μας (άντρες και γυναίκες), επειδή ξέρουν ότι κάποτε έγραψαν με ψευδώνυμο ή και το όνομα τους, μετά τους χρεώνουν πολλά από τα άλλα σχόλια.
  Γέμισε η Καστοριά μάντεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Nikos Koliopoulos [facebook]16/1/15

  Ευχαριστώ για την προσοχή κ.κ. "ανώνυμοι", το διαπασών αντηχεί ακόμα στα αυτιά μου και μου επέτρεψε να συντονιστώ, ως προς την έλλειψη χιούμορ του ανώνυμου καστοριανού πλήθους. Όπως και παρατηρώ έλλειψη βιταμίνης D. Με την ελπίδα να σας φέξει σύντομα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΤΖΑ !16/1/15

  Από όλα όσα έγραψαν οι προηγούμενοι σχολιαστές τίποτε καλό δεν κράτησες, Νίκο; Το ότι γράφεις επώνυμα κι έχεις και ωραία φωτογραφία στο fb κάνει τα γραφόμενά σου έγκυρα(όπως τα like στο πρώτο σχόλιο;) και των ανώνυμων άκυρα;
  Κι εσύ βρε Leo... ούτε ένα like γι' αυτό το περί δημοκρατίας.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος16/1/15

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος16/1/15

  Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ βλέπω!!! Τρεις-τρεις (και η κ. Ζορπίδου, είχε ξεκινήσει από εκεί, άλλο θέμα που κατέληξε στον κ. Βασιλειάδη).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Πλάκα με κάνεις ;16/1/15

  Ρε 41 ......... κατέληξε;
  Δε θυμάσαι καλά.
  Αλλά όποιος μιλήσει, κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εμπάθεια. Θαρρείς κι εμάς δε μας βάφτισε παπάς και δε μας έδωσε όνομα νουνός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος16/1/15

  Δηλαδη τωρα Κολιοπουλε, εσυ που βριζεις εναν ολοκληρο λαο, μονο κ μονο επειδη γραφεις το ονομα σου, εισαι αμοιρος ευθυνων; Εαν ησουν [……..] απλα θα απαντουσες κ τοτε να ησουν σιγουρος οτι κ οι αλλοι σχολιαστες θα στεκονταν στο υψος τους.. Ενω τωρα κατεβαινουν στο δικο σου υψος.. κ τους μεμφεσαι για αυτο κιολας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Η ΟΔΟΣ παρακαλεί τους σχολιαστές να αποφεύγουν τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Στο ίντερνετ ανώνυμος, στην Εκκλησία επώνυμος16/1/15

  Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν :
  http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/29550-2015-01-16-12-47-15

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Nikos Koliopoulos [facebook]16/1/15

  Χαχα! Χαρίζετε πολύ γέλιο! Ρε παίδες ..! το άρθρο είναι για την ομάδα αλκοολικών ανώνυμων! Όχι για την ομάδα ανώνυμων τρολλ, μη μπερδεύεστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος16/1/15

  @Στο ίντερνετ ανώνυμος, στην Εκκλησία επώνυμος
  "Δέν προβαίνουν στήν προσωπική προβολή λαϊκοῦ ἤ κληρικοῦ"
  Γιατί όμως στο site της Μητροπόλεως έχω την εντύπωση ότι προβάλλονται συγκεκριμένοι κληρικοί συνεχώς, και μία συγκεκριμένη υποψήφια βουλευτής, δηλαδή την κ. Αντωνίου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ανώνυμος17/1/15

  Πατε σε κανα ψυχιατρο ρε παιδια....... πρεπει να ζησουν και αυτοι................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος17/1/15

  Οι έλληνες -ιδίως οι νέοι - πινουν σαν τα σφουγγάρια, οδηγούν μεθυσμένοι-εμπλεκονται σε ατυχήματα-προκαλουν θανάτους πόνο, αναπηρίες, ασχολουνται με το επάγγελμά τους ως συστηματικοί ποτες...
  Δημιουργούν επίσης άπειρα προβήματα στον εαυτό τους, στο σπίτι τους, στο σύστημα Υγείας.
  κιι αντί να σεβαστείτε τις πράγματι σοβαρές προσπάθειες όπως αυτή των "anonymous" κάνετε πλάκα, βγάζετε τα λογής απωθημένα σας με τον έναν και με τον άλλον κάτω απο την ανάρτηση- έκκλησή τους...

  Τί να πω;
  Oι καιροί έχουν κια την ανάλογο εσμό των σχολιαστών τους,..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ