20.7.15

Επίσκεψη στην ΚωνσταντινούποληΣτην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε το τριήμερο Παρασκευή 7 έως Κυριακή 9 Μαρτίου 2015, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή, την αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου κ. Αμαλία Κούσκουρα και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου Καστοριάς κ. Ευάγγελο Στεργιόπουλο.
Η αντιπροσωπεία από την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε την π. Παρασκευή με τον γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Νίκο Ματθιουδάκη, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Το Σάββατο, όλοι μαζί, επισκέφθηκαν στο Φανάρι τον οικουμενικό πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο. Ο πατριάρχης έδωσε τις εγκάρδιες ευχές και την ευλογία του στους επισκέπτες, ενώ συζητήθηκαν πολιτιστικού ενδιαφέροντος θέματα όπως της προώθησης και προβολής των μνημείων της Περιφέρειας, αλλά και της συνεργασίας των λαών των δύο περιοχών.
Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο Sisli της Κωνσταντινούπολης Hayri Inonu.
«Η εξωστρέφεια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί προτεραιότητα και πρόταγμα για εμάς. Είναι σημαντικός πυλώνας για την ανάπτυξη και την πρόοδο στην περιοχή μας» τόνισε ο περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης για την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 12 Μαρτίου 2015, αρ. φύλλου 779.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ