29.2.16

ΟΔΟΣ: Η φωτογραφία του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας




Ατυχής από κάθε άποψη η φωτογραφία του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών την οποία μάλιστα φαίνεται ο ίδιος επέλεξε και προώθησε στα ΜΜΕ για να συνοδεύσουν την είδηση της διάρρηξης της κατοικίας του στο κέντρο της Κοζάνης τις μέρες που ο ίδιος απουσίαζε (οικογενειακώς) στην Κωνσταντινούπολη.
 
Πρωτίστως ατυχής είναι η πόζα του αιρετού, που για να φωτογραφηθεί με φόντο την Αγία Σοφία επέλεξε να ανέλθει σε παγκάκι, πατώντας πάνω στην επιφάνεια που προορίζεται για τους καθήμενους.

Ωραίο παράδειγμα στ' αλήθεια: για τον σεβασμό στον εξοπλισμό πάρκων και κοινόχρηστων χώρων, εντός και εκτός Ελλάδος. Αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά σε ξένο κράτος. Και μάλιστα στην Τουρκία.

Εκτός πια κι' αν ο ενθουσιασμός ήταν τόσος στην θέα του μεγαλείου του μεγαλύτερου (μαζί με τον Παρθενώνα) μνημείου της ελληνικής ιστορίας, ώστε η εξύψωση του αναστήματος του, να ισοδυναμεί με πολιτική πράξη αντίστασης και ακτιβισμού απέναντι στην τουρκική κατάκτηση. Μια εκδοχή του "πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα είναι" (τα παγκάκια).


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 15 Οκτωβρίου 2015, αρ. φύλλου 807


* * *

Κοzanimedia:
Διάρρηξη στο σπίτι του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Φώτη Κεχαγιά
Έλειπε στην Κωνσταντινούπολη και μπήκαν στο διαμέρισμά του, στο κέντρο της Κοζάνης…

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Φώτη Κεχαγιά και τη σύζυγό του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στην όμορφη Κωνσταντινούπολη. Άγνωστοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους, διέρρηξαν το διαμέρισμα στο οποίο διαμένουν, (στο κέντρο της Κοζάνης, μάλιστα, δίπλα σχεδόν από το ξενοδοχείο «Αλιάκμων), ανοίγοντας την πόρτα με διαρρηκτικά, πιθανότατα, εργαλεία! Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου και έγινε αντιληπτό νωρίς το πρωί, από το συνεργείο καθαρισμού που πήγε στην πολυκατοικία. Ελπίζουμε, πάντως, πως οι διαρρήκτες δεν έφυγαν με κάποια σημαντική λεία… Στη φωτογραφία, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φώτης Κεχαγιάς, με φόντο την Αγιά Σοφιά, από το πρόσφατο ταξίδι του στην Πόλη…

Αναδημοσίευση από το Kozanimedia στην ΟΔΟ στις 15 Οκτωβρίου 2015, αρ. φύλλου 807


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/2/16

    Βρε μπας κι είδε κανά ποντίκι ο άνθρωπος κι ανέβηκε καλού κακού στο παγκάκι;

    α υ τ ό χ θ ω ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/16

    Το Kozanimedia χαμπάρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ