12.4.16

ΟΔΟΣ 1+1 για τον Roberto DevereuxΠροσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός
για την όπερα του Σαββάτου


Οι 20 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638 e-mail: odos-kst@otenet.gr, διεύθυνση: Μητροπόλεως 4, β’ όροφος) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 € στην τιμή των 15,00 € (δηλαδή 7,5 € το άτομο) για την όπερα Roberto Devereux (Ρομπέρτο Ντεβερό) του Giacomo Puccini. Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (φύλλο 831 της Πέμπτης 14 Απριλίου2016 ) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.

Ευγενική προσφορά της ΟΔΟΥ


16 Απριλίου 2016  στις 19:55  στο ΤΕΙ Καστοριάς

GAETANO DONIZETTI

Roberto Devereux | Ρομπέρτο Ντεβερό


Διεύθυνση: Maurizio Benini
Sondra Radvanovsky, Matthew Polenzani, Elina Garanca, Mariusz Kwiecien. Σκηνοθεσία: Sir David McVicar


Η φημισμένη σοπράνο του μπελκάντο Sondra Radvanovsky (φωτογραφία) αναλαμβάνει την εξαιρετική πρόσκληση (και πρόκληση) να ερμηνεύσει και τις τρεις βασίλισσες της «Τριλογίας των Τυδώρ» του Gaetano Donizzeti. Σε αυτή την κλιμακωτή όπερα της τριλογίας, η Radvanovsky ερμηνεύει την ενήλικη πια βασίλισσα Ελισάβετ Α’, που αναγκάζεται να υπογράψει τη διαταγή θανάτου του ευγενούς που αγαπά, του Roberto Devereux. 

Ο τενόρος Matthew Polenzani (στον ρόλο του Φεράντο «Έτσι κάνουν όλες» του Μότσαρτ στο ΤΕΙ Καστοριάς τον Απρίλιο 2015) ερμηνεύει τον Ντεβερό (ή Ντεβερέ), ενώ η μεσόφωνη Elīna Garanča (στον ρόλο της Κάρμεν στο ΤΕΙ Καστοριάς τον Ιούνιο 2013) και ο βαρύτονος Mariusz Kwiecien (στους ρόλους των Ονέγκιν στον Ευγένιο Ονέγκιν του Τσαϊκόσφκι στο ΤΕΙ Καστοριάς τον Οκτώβριο 2014 και του Ζούργκα στους Αλιείς Μαργαριταριών του Μπιζέ στο ΤΕΙ Καστοριάς τον περασμένο Ιανουάριο) συμπληρώνουν το κουαρτέτο των ερμηνευτών σε αυτό το αριστουργηματικό έργο. Διευθύνει ο «σπεσιαλίστας» των έργων του Donizzeti, Maurizio Benini. 

Ο Sir David McVicar, που σκηνοθέτησε στη ΜΕΤ τα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας, τις εξαιρετικές παραγωγές της Maria Stuarda και της Anna Bolena (μεταδόθηκαν live σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, τον Οκτώβριο 2012 και τον Ιανουάριο 2013, δυστυχώς όχι στην Καστοριά, η οποία ξεκίνησε να συμμετέχει στο πρόγραμμα των αναμεταδόσεων στις 27 Απριλίου 2013), επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το τελευταίο μέρος της τριλογίας του Donizzeti.

Η διάρκεια της παράστασης, η οποία είναι η προτελευταία της σαιζόν (ακολουθεί η Ηλέκτρα του Στράους) είναι 2 ώρες και 40 λεπτά με ένα διάλειμμα των 25 λεπτών στο οποίο θα προσφερθούν δωρεάν εδέσματα και κρασί, από την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς».
Η Sondra Radvanovsky στον ρόλο της Ελισάβετ, 
στην τελευταία άρια του Donizetti "Vivi, ingrato, a lei accanto", 
στην τελική πρόβα, για την όπερα "Roberto Devereux".


Τιμές εισιτηρίων: 15,00 €,  10,00 € για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και ΑΜΕΑ,  7,5 € με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1 (15,00€ για δύο άτομα).

Υπόλοιπες αίθουσες που θα μεταδοθεί o «Roberto Devereux»: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (προβολή σε μαγνητοσκόπηση στις 17.4.2016), Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Βόλου, Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) Χανίων, Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρουπόλεως, Λευκωσία και Πάφος στα K-Cineplex Κύπρου.Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (εκτός δικτύου Αντ1).


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ