4.11.16

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: «Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου»

Χαιρετισμός του δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή στους φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος «Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» στο ΤΕΙ Καστοριάς, παρουσία του κοσμήτορα διεθνών οικονομικών σχέσεων του κρατικού πανεπιστημίου Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) κ. Barhudarov Mansour καθώς και των καθηγητών κ. Ευάγγελου Σίσκου και Λεωνίδα Πουλιόπουλου.
Προηγήθηκε η ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ-MOGMATΦEK-1171τ.β./18 Ιουνίου 2015) με τίτλο: «Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου», «Petroleum oil and gas management and transportation» για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, συμφωνία που έγινε με το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν, με αφορμή την διέλευση και κατασκευή του  Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP)  από την Δυτική Μακεδονία. Τα μαθήματα για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά και τα τεχνολογικά μαθήματα στην Κοζάνη. Η χρονική διάρκεια είναι τέσσερα διδακτικά εξάμηνα πλήρους φοίτησης συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης μεταπτυχιακής εργασίας. Ο αριθμός εισακτέων ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 σε 50 φοιτητές και θα εγγραφούν σε ένα τμήμα.

Ανταποδοτικά ΤΑΡ
Υποστήριξη λειτουργίας στο πλαίσιο του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μεταπτυχιακών προγραμμάτων εξειδίκευσης σε συναφή θέματα με την ενέργεια και το φυσικό αέριο. Εκτιμώμενος προϋπολογισμός 1.000.000 €. Φορέας υλοποίησης Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.Φορέας υλοποίησης ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 26 Μαΐου 2016, αρ. φύλλου 837




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ