22.11.16

Συνεργασία μεταξύ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και γερμανικού ιδρύματος

Πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας επίσκεψη του διευθυντή του γραφείου Erasmus+, δρ. Lembach και του καθηγητή δρ. Schorb του ιδρύματος Fachhochschule Karlsruhe της Γερμανίας. Οι εκπρόσωποι του γερμανικού ιδρύματος επισκέφτηκαν το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μετά από πρόσκληση του καθηγητή δρ. Βασίλειου Κική και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, δρ. Νικόλαο Ασημόπουλο και τη διευθύντρια του γραφείου Erasmus+, Αικατερίνη Μπλάντα.
Συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο ιδρυμάτων για την υλοποίηση από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και από το αντίστοιχο γερμανικό ίδρυμα Fachhochschule Karlsruhe των προγραμμάτων: «Διοίκηση επιχειρήσεων με εικονική πραγματικότητα» και «Η επιχειρηματικότητα μέσω καινοτόμων ιδεών». Στα προγράμματα αυτά θα συνεργαστούν από κοινού ‘έλληνες και γερμανοί σπουδαστές από τα δύο Ιδρύματα. Η χρηματοδότηση θα γίνει εξ ολοκλήρου από γερμανικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς και το συνολικό ύψος θα είναι 360.000 € για 3 χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 16 Ιουνίου 2016, αρ. φύλλου 840

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ