27.12.16

"Ναμπούκο"



ΜΕΤ 12 Δεκεμβρίου 2016

Η επόμενη απ’ ευθείας αναμετάδοση από την Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς, είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιανουαρίου 2017. Εκείνη την ημέρα θα αναμεταδοθεί ζωντανά, ο «Nabucco» (Ναβουχοδονόσωρ) του Giuseppe Verdi, υπό την διεύθυνση του χαρισματικού  James Levine και του Plácido Domingo στο ομώνυμο ρόλο.

Λόγω  των καστοριανών καρναβαλιών, η ΟΔΟΣ πρότεινε στους αρμόδιους του ΑΝΤ1, να εξαιρεθεί η Καστοριά από την απ’ ευθείας προβολή, και μαγνητοσκοπημένη η όπερα να προβληθεί στις 4 ή στις 11 Φεβρουαρίου 2017, στο ενδιάμεσο δηλαδή, μεταξύ δύο άλλων σημαντικών παραστάσεων: αυτών της 21ης Ιανουαρίου 2017 του  «Ρωμαίου και Ιουλιέττας» του Gounod,  και της 25ης Φεβρουαρίου 2017 της «Ρουσάλκα» του Dvořák.



ΜΕ 22 Δεκεμβρίου 2016

Nabucco του Giuseppe Verdi. Ναβουχοδονόσωρ (Ναμπούκο) του Τζουζέπε Βέρντι (1813-1901). Διεύθυνση: James Levine. 

Σκηνοθεσία: Elijah Moshinsk. Με τους Liudmyla Monastyrska (Abigaille), Jamie Barton (Fenena), Russell Thomas (Ismaele), Plácido Domingo (Nabucco) και Dmitry Belosselskiy (Zaccaria)


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ