12.12.16

Παράνομες προμήθειες υλικών

Στο εδώλιο του τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα καθίσουν δύο πρώην διευθυντές κλινικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι για την υπόθεση των παράνομων προμηθειών υλικών που ερευνάται τα τελευταία χρόνια από τη δικαιοσύνη, με τη ζημιά για το ελληνικό δημόσιο να προσεγγίζει τα 2,7 εκατ. ευρώ.
Με βούλευμα που εκδόθηκε, το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης παραπέμπει σε δίκη τους δύο γιατρούς, με την κατηγορία της άμεσης συνεργείας στην υπηρεσιακή απιστία, που τελέστηκε κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2008 έως 5-6-2009, διάστημα κατά το οποίο ο πρώτος ήταν διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής κι ο δεύτερος διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου παραπέμφθηκε ήδη, με προηγούμενο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, ο τότε διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στον οποίο αποδίδεται η πράξη της υπηρεσιακής απιστίας κατ' εξακολούθηση.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Ιουλίου 2016, αρ. φύλλου 843





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ