17.3.17

Κουνούπια και ποιότητα ζωής



Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι της Καστοριάς που εκφράζουν ήδη παράπονα και διαμαρτυρίες για το φαινόμενο της πρόωρης επέλασης κουνουπιών, παρ’ όλο τον παρατεταμένο και δριμύ χειμώνα.

Μάλιστα οι κάτοικοι έχουν να θυμούνται με δυσφορία την περασμένη χρονιά, στην οποία επειδή ο Δήμος και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς δεν έλαβαν κατάλληλα μέτρα για τα κουνούπια (ή η εταιρεία που ανέλαβε δεν ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε στις απαιτήσεις) με αποτέλεσμα οι συνθήκες να είναι άσχημες σε σχέση με τα έντομα, οι επιπτώσεις προκαλούσαν εκνευρισμό και ανησυχία, και ο υποβιβασμένος δείκτης ποιότητας ζωής στην Καστοριά, να υποβιβαστεί ακόμη περισσότερο.

Τι μπορεί να περιμένει κανείς για το καλοκαίρι, αν από τώρα ξεκίνησε το πρόβλημα και η δυσφορία ημέρα με την ημέρα αυξάνεται;

Μήπως εκεί στον Δήμο Καστοριάς και στην Π.Ε. Καστοριάς, που δεν δείχνουν να προβληματίζονται ιδιαίτερα για την γενικά ζοφερή κατάσταση, οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ειδικά για ένα ζήτημα που έχει άμεση σχέση με την καθημερινότητα και την δημόσια υγεία; Μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ