4/3/17

Εκλογές

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11:00, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή των μελών α) του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, β) της οικονομικής επιτροπής και γ) της επιτροπής ποιότητας Ζωής.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17:00 θα διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 165 και 175 του Ν. 3852/2010 εκλογή των μελών του προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην νομαρχιακού συμβουλίου Κοζάνης, Δημοκρατίας 27, Κοζάνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας δεν θα εμφανισθεί αμέσως. Θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ. Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα δεν δημοσιεύει σχόλια που έχουν προσβλητικό χαρακτήρα.