4.3.17

Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας

Τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη επισκέφθηκε την Τετάρτη 1 Μαρτίου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας από την Αθήνα, αρχιπύραρχος Σ.Βαρσάμης, συνοδευόμενος από τον διοικητή της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, πύραρχο Α.Παπαζαχαρία.
Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Πυροσβεστική και την εκπαίδευση των πυροσβεστών στη Σχολή Πτολεμαΐδας και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία Περιφέρειας και Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο διοικητής της Ακαδημίας εξέφρασε την ικανοποίηση για την ουσιαστική συνδρομή του Θ. Καρυπίδη ώστε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα η Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, ενώ εξήρε και τη συμβολή και αρωγή σε θέματα της πυροσβεστικής, του εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας.
Ο κ. Θ. Καρυπίδης τόνισε ότι «η Πυροσβεστική Σχολή Πτολεμαΐδας μαζί με το Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας αναδεικνύουν τη γεωστρατηγική και γεωπολιτική σημασία της περιοχής και αποδεικνύουν ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χαρακτηρίζεται δίκαια ως το κέντρο της πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ