3.5.17

Δρομολογείται το έργο οδοποιίας Νεστόριο-Στενά-Χιονάτο-Διποταμία

Ένα χρόνιο αίτημα του Δήμου Νεστορίου και της ευρύτερης περιοχής της ΠΕ Καστοριάς μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Πρόκειται για το έργο οδοποιίας Νεστόριο -Στενά -Χιονάτο Διποταμία, προϋπολογισμού 4,9 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Το πρωί της 20ης Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη σύσκεψη για το θέμα, παρουσία της βουλευτή Καστοριάς Ο. Τελιγιορίδου, του δημάρχου Νεστορίου Π. Γκέτσιου και υπηρεσιακών παραγόντων, με στόχο την προοπτική σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την εκτέλεση του έργου.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Νεστορίου «το έργο του οδικού άξονα είναι μεγάλης σημασίας καθώς έχει άμεση σχέση με τη βιωσιμότητα του Δήμου, μιας και συνδέει τα δυο μεγάλα τοπικά κέντρα, δηλαδή το Νεστόριο με τη Διποταμία», ενώ ευχαρίστησε θερμά τη βουλευτή Ο. Τελιγιορίδου για τις προσπάθειες που κατέβαλε για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης και την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας για τη συνεργασία στην υλοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ