12.5.17

ΑΔΕΔΥ Καστοριάς

Συνάντηση του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Καστοριάς με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης στην Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Το νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Καστοριάς, στα πλαίσια πρωτοβουλίας που ανέλαβε σε πανελλαδικό επίπεδου από τον περασμένο Σεπτέμβριο για τον εξορθολογισμό της επιτοκιακής πολιτικής της τράπεζας Eurobank για τα δάνεια ιδιωτών ειδικών κατηγοριών του παλιού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που αφορούν κατοίκους παραμεθόριων περιοχών, Α.με.Α και Πολύτεκνους, συναντήθηκε στις 4 Μαΐου με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δ. Παπαδημητρίου στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, μετά από πρωτοβουλία της βουλευτή ΣυΡιζΑ Καστοριάς κ. Τελιγιορίδου.
Ύστερα από σύντομη ενημέρωση του υπουργού για το σοβαρό αυτό θέμα που αφορά σημαντικό αριθμό κατοίκων της Π.Ε. Καστοριάς καθώς και όλων των παραμεθορίων περιοχών, του κατατέθηκε το σχετικό υπόμνημα που έχει ήδη επιδοθεί στην τράπεζα Eurobank το Νοέμβριο του 2016 και έχει κοινοποιηθεί στον υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ