12.5.17

Επίσκεψη Γ. Καρατζαφέρη

Τον μητροπολίτη πρώτα και ύστερα τον δήμαρχο Καστοριάς θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος πέρυσι, στις 8 Απριλίου 2016 ίδρυσε και έκτοτε προεδρεύει του κόμματος Εθνική Ενότητα, στο οποίο συμμετέχει ο ΛαΟΣ.
Ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης από αρκετούς θεωρείται ότι ανήκει στον ακροδεξιό χώρο. Έχει υποστηρίξει, υπό μορφή μομφής, ότι κάποιοι έλληνες πολιτικοί, όπως οι κ.κ. Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Μιλτιάδης Έβερτ, για αδιευκρίνιστους λόγους, έκρυψαν την εβραϊκή τους καταγωγή και κάποιοι άλλοι το ότι είναι μασόνοι. Συχνά έχει προβεί δημόσια σε αντισημιτικές και ρατσιστικές δηλώσεις.
«(Όλα) συμβαίνουν εις εφαρμογήν των Πρωτοκόλλων της Σιών. Εις εφαρμογήν της Νέας Τάξεως πραγμάτων. Και ποιοι εξυπηρετούνται; Από τη μια μεριά οι Εβραίοι, που είναι ο άμεσος αυτουργός κι από την άλλη ο Πάπας και το Βατικανό, που είναι ο έμμεσος αυτουργός. (...) Μπορώ να σας φέρω περισσότερα του ενός παραδείγματα συνωμοσίας του Βατικανού και των Εβραίων κατά της Ελλάδος. Όχι ένα, όχι δύο, πάρα πολλά. (...) Ο Κώστας Καραμανλής πήγε με το ίδιο αεροπλάνο, το ίδιο αυτοκίνητο στην ίδια λέσχη με τον Γιωργάκη, στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» (24/5/2000).
«Ελευθεροτυπία», 20-10-20

1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ