17.7.17

Στο συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςΣτο συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ιωάννης Τόμου και ο πρόεδρος της α/βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Δημήτρης Στυλιάδης.
Στα πλαίσια του αποκεντρωμένου διαλόγου, τέθηκαν υπόψη του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου τα εξής:
α) Η προοπτική της δημιουργίας δημόσιας βιβλιοθήκης, με δεδομένη την παραχώρηση του οικοπέδου από τον δήμο Καστοριάς προς το υπουργείο.
β) Η ανάγκη αξιοποίησης των κτηριακών εγκαταστάσεων και η θεσμοθέτηση πανεπιστημιακής σχολής, στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και
γ) Προσδιορίσθηκε το υψηλό κόστος θέρμανσης των σχολείων, στην περιοχή μας και τέθηκε αίτημα για αύξηση της χρηματοδότησης.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ