17/7/17

Στο συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςΣτο συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ιωάννης Τόμου και ο πρόεδρος της α/βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Δημήτρης Στυλιάδης.
Στα πλαίσια του αποκεντρωμένου διαλόγου, τέθηκαν υπόψη του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου τα εξής:
α) Η προοπτική της δημιουργίας δημόσιας βιβλιοθήκης, με δεδομένη την παραχώρηση του οικοπέδου από τον δήμο Καστοριάς προς το υπουργείο.
β) Η ανάγκη αξιοποίησης των κτηριακών εγκαταστάσεων και η θεσμοθέτηση πανεπιστημιακής σχολής, στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και
γ) Προσδιορίσθηκε το υψηλό κόστος θέρμανσης των σχολείων, στην περιοχή μας και τέθηκε αίτημα για αύξηση της χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ. Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα δεν δημοσιεύει σχόλια που έχουν προσβλητικό χαρακτήρα.