16.8.17

6ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

Οι Παλαίμαχοι Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν το 6ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ομάδες συλλόγων, φορέων αλλά και ανεξαρτήτων ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Η έναρξη των αγώνων πρωταθλήματος ορίζεται την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν γραπτή δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια των αγώνων ορίζεται σε ογδόντα λεπτά της ώρας, με δύο ημίχρονα των σαράντα λεπτών το καθένα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που είναι γεννηθέντες έως και το 1977 καθώς επίσης και οι γεννηθέντες έως και το 1979 οι οποίοι δεν αγωνίζονται στα επίσημα πρωταθλήματα των κατά τόπους ΕΠΣ. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε δεκαπέντε μέρες, σε απογευματινές-βραδινές ώρες. Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο σύνολό του θα κοινοποιηθεί αμέσως μετά την κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλ 6937019988.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ