8.9.17

Συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδρίασε την Τετάρτη 6/9 η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν:
-Έγκριση της δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Κοζάνης,έτους 2017», προϋπολογισμού 6.000.000,00 €.
-Έγκριση διενέργειας και των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια πολυμηχανήματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης (καλαμώνες) στη λίμνη Καστοριάς, προϋπολογισμού 380.000,00 ευρώ.
-Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού των έργων: α) «Βελτίωση σήμανσης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο 2017» Π.Ε.Καστοριάς. β) «Καθαρισμός και συντήρηση τεχνικών και τάφρων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο 2017»-Π.Ε.Καστοριάς.
-Έγκριση δαπάνης ποσού 68.289,16 € για την υλοποίηση του έργου: «Παραλλαγή του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ και μετατόπιση στύλων σε αγροκτήματα αναδασμού της Π.Ε. Καστοριάς».
-Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2016-2017.
-Έγκριση δαπάνης για συνδιοργάνωση της Π.Ε. Καστοριάς σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Καστοριάς και ΠΑΟΚ, καθώς και με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς σε διασυλλογικούς κωπηλατικούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ