16.9.17

Εν συντομία




Ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

-Από την Αστυνομική διεύθυνση Καστοριάς συγκροτήθηκαν ειδικά συνεργεία που πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που προσφέρουν οινοπνευματώδη ποτά με στόχο την προστασία των ανηλίκων.


Καθαρισμός των οδών του εθνικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Υπεγράφη σύμβαση για την κοπή και τον καθαρισμό της βλάστησης των ερεισμάτων και των νησίδων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν έχουν ως στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας, με την κοπή της βλάστησης και την βελτίωση της εικόνας του εθνικού οδικού δικτύου. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 52.500 € και στο ποσό αυτό θα γίνει έκπτωση 65%.


Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Κατά την 35η συνεδρίαση στις 12 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και τα εξής:
-Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 12.916,65 €  που αφορά πληρωμή επικουρικών ιατρών που στελεχώνουν το Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς από 1-6-17 έως 31-8-17.
-Έγκριση όρων διακήρυξης για την ηλεκτρονική δημοπρασία του έργου: «Αντιπλημμυρική προστασία ποταμού Αλιάκμονα στην περιοχή γέφυρας Ποριάς».
-Έγκριση της δημοπράτησης και των όρων της διακήρυξης του έργου «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου της ΠΕ Καστοριάς» προϋπ. έργου 1.000.000,00€.


Σύσταση επιτροπής συντονισμού για την παραγωγική ανασυγκρότηση

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον υπουργό Επικρατείας, με θέμα την σύσταση και συγκρότηση επιτροπής συντονισμού που θα δώσει υπεραξία στα συνέδρια που πραγματοποιούνται σε κάθε περιφέρεια. Στόχος της επιτροπής θα είναι η εθνική προσπάθεια αναμόρφωσης ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.


Παράδοση λεωφορείου

Μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, παραδόθηκε από τον Δήμο Καστοριάς στην 3η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης της Πολεμικής Αεροπορίας, λεωφορείο για την εξυπηρέτηση και τις ανάγκες του προσωπικού της μονάδας.


Ξεκίνησε να λειτουργεί κέντρο ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών στην Κοζάνη

Ξεκίνησε να λειτουργεί το Κέντρο ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών στην Κοζάνη, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Δημοκρατίας 27, γραφείο 11.Στον αριθμό τηλεφώνου 2132125730 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού.


Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών έκσταση

Συνελήφθη στις 11 Σεπτεμβρίου σε περιοχή της Καστοριάς, 29χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο ανωτέρω συνελήφθη διότι παρέλαβε δέμα που προερχόταν από το εξωτερικό της χώρας και περιείχε 99 ναρκωτικά δισκία X.T.C (έκσταση).


Διανομή φυλλαδίων

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου διανεμήθηκαν από ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε δημοτικά σχολεία της Καστοριάς, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.


Τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Ά. Ορεστικού

Τιμητική πλακέτα για την συμβολή του στον χαρακτηρισμό του παλιού Κωσταραζίου ως μαρτυρικού επέδωσε στον δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, ο σύλλογος Γυναικών Κωσταραζίου «Διαμαντόνυφη».


Ζήτηση προσφοράς επιχειρήσεων εστίασης 

Έως το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον οι επιχειρηματίες για την λειτουργία του εστιατορίου-μπαρ στο 2o Fur Shopping Festival του Σ.Γ. Καστοριάς.
Πληροφορίες τηλ. 2467022353


ΕΤΑΚ Καστοριάς

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου  θα ξεκινήσει το πρόγραμμα των φετινών εκπαιδεύσεων στο Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς. Πληροφορίες τηλ. 6937001922


Χρυσές νίκες

Μετά τον αθλητή Χ.Στεργιάκα που μαζί με τον Γ.Καλανδαρίδη (διπλό σκιφ) κατέλαβαν την πρώτη θέση και έλαβαν το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Πολωνία, την σειρά πήρε ο αθλητής Η.Κοκκινίδης, ο οποίος κατέκτησε δύο μετάλλια: ένα χρυσό στην τετράκωπο και ένα χάλκινο στην οκτάκωπο, στο βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ