27.12.17

Συνεδρίαση πραγματοποίησε το συντονιστικό τοπικό όργανο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Άργους Ορεστικού

Συνεδρίαση πραγματοποίησε το συντονιστικό τοπικό όργανο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Άργους Ορεστικού στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση και σχεδιασμός, ενόψει της χειμερινής περιόδου, για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα.
Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα συνεργασίας και συντονισμού των αρμόδιων φορέων, προκειμένου να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν τέτοια περιστατικά. Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού τόνισε ότι οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ επεσήμανε την καλή συνεργασία του δήμου και των εμπλεκόμενων φορέων. Στην συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στο παρελθόν σχετικά με το προαναφερθέν θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ